Katalin hercegné húga, Pippa Middleton egyre jobban készül a május 20-án, az englefieldi Szent Márk templomban tartandó esküvőjére, ami nem csoda, elvégre nem sok ideje van már, hogy feltételeket szabjon a meghívottak személyét illetően, sem arra, hogy új koszorúslányokat találjon az eseményre. Szerencsére az említett problémákat már bőven kiiktatta, úgyhogy már csak a lakodalom körülményeit kell körültekintően megterveznie. 

Legutóbb azt ígérte, hogy semmiképp sem kíván indokolatlan mennyiségű pénzt herdálni, és inkább a visszafogott, elegáns stílust részesíti előnyben - úgyhogy nyilván ezekhez az elképzelésekhez kellett igazodnia az esküvőszervezőnek is. Nehéz eldönteni, hogy mennyire sikerült, az úgy tervek ugyanis az eddigiekhez képest egészen szokatlannak tekinthetők. Miért?

Mert Pippa Middleton most épp azt találta ki, hogy fesztiválstílusú lakodalmat szeretne, fish and chips-szel, bódékkal, jurtákkal és 1950-es évekbeli burgervagonnal.

Egészen pontos képet festett a koncepcióról, amikor azt mondta, úgy kell átváltoztatni a Bucklebury-ben található, 6 millió fontos birtokukat, mintha a Glastonbury Fesztiválon lennének. (Mivel sokszor gondolja meg magát, még abban is reménykedhetünk, hogy inkább egy jó Sziget-hangulatú esküvő lesz a vége). Mindenesetre azt tudjuk, hogy ideális esetben minden sarkon lehet majd valamit enni, de csak miután az összes vendég szépen megétkezte a háromfogásos menüt, amellyel ellátják majd őket.

Egy közeli forrás azt állítja, hogy Middleton azt szeretné, ha az esemény nyugodt lenne, ugyanakkor a zenei fesztivál hangulatát is idézné. Nem tudni, ezt a kettőt miként lehet összeegyeztetni, de majd kiderül. Az viszont biztos, hogy az esküvői ruháját le fogja cserélni egy lazább stílusúra, amiben tud majd táncolni, és amihez kibonthatja a haját. Micsoda izgalmak!  

Forrás: Mirror