GettyImages-545235530

El tudná képzelni Pippa Middleton esküvőjét a Sziget Fesztiválon?

2017.04.24. 16:41

Katalin hercegné húga, Pippa Middleton egyre jobban készül a május 20-án, az englefieldi Szent Márk templomban tartandó esküvőjére, ami nem csoda, elvégre nem sok ideje van már, hogy feltételeket szabjon a meghívottak személyét illetően, sem arra, hogy új koszorúslányokat találjon az eseményre. Szerencsére az említett problémákat már bőven kiiktatta, úgyhogy már csak a lakodalom körülményeit kell körültekintően megterveznie. 

Legutóbb azt ígérte, hogy semmiképp sem kíván indokolatlan mennyiségű pénzt herdálni, és inkább a visszafogott, elegáns stílust részesíti előnyben - úgyhogy nyilván ezekhez az elképzelésekhez kellett igazodnia az esküvőszervezőnek is. Nehéz eldönteni, hogy mennyire sikerült, az úgy tervek ugyanis az eddigiekhez képest egészen szokatlannak tekinthetők. Miért?

A menyasszony igencsak szereti a finom falatokat, amit az esküvőjén be is fog bizonyítani.
A menyasszony igencsak szereti a finom falatokat, amit az esküvőjén be is fog bizonyítani.
Mert Pippa Middleton most épp azt találta ki, hogy fesztiválstílusú lakodalmat szeretne, fish and chips-szel, bódékkal, jurtákkal és 1950-es évekbeli burgervagonnal.

Egészen pontos képet festett a koncepcióról, amikor azt mondta, úgy kell átváltoztatni a Bucklebury-ben található, 6 millió fontos birtokukat, mintha a Glastonbury Fesztiválon lennének. (Mivel sokszor gondolja meg magát, még abban is reménykedhetünk, hogy inkább egy jó Sziget-hangulatú esküvő lesz a vége). Mindenesetre azt tudjuk, hogy ideális esetben minden sarkon lehet majd valamit enni, de csak miután az összes vendég szépen megétkezte a háromfogásos menüt, amellyel ellátják majd őket.

Egy közeli forrás azt állítja, hogy Middleton azt szeretné, ha az esemény nyugodt lenne, ugyanakkor a zenei fesztivál hangulatát is idézné. Nem tudni, ezt a kettőt miként lehet összeegyeztetni, de majd kiderül. Az viszont biztos, hogy az esküvői ruháját le fogja cserélni egy lazább stílusúra, amiben tud majd táncolni, és amihez kibonthatja a haját. Micsoda izgalmak!  

Forrás: Mirror