Pippa Middleton komoly szankciókat vezetett be a május 20-án tartandó esküvőjének vendéglistáját illetően, ezért akárki nem vehet részt az eseményen - ilyen Harry herceg jelenlegi barátnője, Meghan Markle és minden olyan nő, akit szerencsétlenségére még nem vett nőül egyetlen férfi sem, sőt, még el sem jegyezte. Noha ebbe a kategóriába Kate Middleton lánya, a karonülő Sarolta hercegnő is beletartozik, a hercegné nővére mégis engedélyezte, hogy jelen legyen a ceremónián, így pedig nyilván György herceg is meghívást kapott. 

Persze nem csak úgy napot lopni mennek oda, hanem ők lesznek a házasuló pár koszorús lánya és koszorús fiúja, szóval rendesen le lesznek foglalva. Noha eddig úgy volt, hogy Katalin hercegné is koszorúslány szerepben tetszeleg majd, most mégis inkább más feladatot szánnak neki. Egy bennfentes informátor azt mondta, helyette egy témábavágó írást fog felolvasni. 

Pippa Middletonnak konkrét elképzelései vannak a ceremóniával kapcsolatban, de mivel nem akar belegajdulni a szervezésbe, ezért az egészet átadta egy erre specializálódott személynek. Állítólag nem akarja szórni a pénzt, inkább a klasszikus és elegáns dolgokat részesíti előnyben. 

Forrás: US Magazine