A két éve nemváltáson átesett Caitlyn Jenner egy interjúban védte meg lányát, Kendall Jennert a botrányosra sikeredett és nagyon hamar mémmé fajult Pepsi-reklámfilmje miatt. 

School, track practice, cheerleading practice, all that carpool! Now my little girl is 21! Wow, so proud of you, happy birthday.

Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) által megosztott bejegyzés,

A tévés személyiség legújabb könyvéről, az Életem titkai című önéletrajzi kötetéről beszélt Andy Cohen rádióműsorában. Az interjú során megvédte a 21 éves modellt, aki néhány hete a balul elsült hirdetésben szerepelt. Jenner egyszerűen nem érti, hogy miért akadtak ennyire ki az emberek ezen a videón - és azt is mondta, hogy a mostohalánya egyszerűen csak elvégezte a dolgát, hiszen 

ő csak egy modell.

Mesélt arról is, hogy a könyv megjelenése óta csak egyvalakivel beszélt a Kardashian-klánból: Kimmel. Megemlítette azt is, hogy a többi Kardashian-lánnyal nem is tartják a kapcsolatot, egyikükkel például már jó ideje nem beszélnek. 


Khloé már 2 éve nem beszél velem. Ez elég szomorú, mert én voltam a nevelőapja 23 éven keresztül. Már 5 éves kora óta ismerem. Ez természetesen nagyon bánt engem. 

Az is kiderült, hogy ex-felesége, Kris Jenner sem hajlandó szóba állni vele. Valami nagyon sértő és kínos témát érinthetett könyvében a Bruce Jennerként még olimpiát nyerő tízpróbás ex-sportoló, mert volt házastársa felhívta őt, és azt mondta neki, hogy soha többé nem akar beszélni vele.

Caitlyn Jenner könyve már megvásárolható digitálisan, eredeti nyelven. 

via TMZ, JustJared