Jó napot kívánunk, megint vasárnap van, megint összepakoltunk egy heti trendet az elmúlt egy hét legemlékezetesebb öltözékeiből!

Mint rendesen, ezúttal is van valami közös a kiválasztott hat személyben azon túl, hogy nők és figyelemre méltóan öltözködnek, de most nem áruljuk el a bevezetőben, hogy mi az – talán önnek is fel fog tűnni menet közben, hogy ezen a héten mi volt az extraszempont a válogatásnál. Ha nem tűnik fel, természetesen nem gond, a végén minden világos lesz, aztán lehet majd szavazni is!

Zoe Saldana

Amint azt a szuperhősös filmekből jól tudjuk, a galaxist elsősorban férfiak őrzik, de azért a brancsba általában bevesznek egy-két nőt is, egyrészt hogy szó ne érje a ház elejét, másrészt hogy legyen mit nézni a filmpremierek vörös szőnyeges eseményein, tekintve, hogy a férfiak túlnyomó többsége dögunalmasan öltözik.

Nem úgy Zoe Saldana, A galaxis őrzői Vol. 2 című film egyik szereplője, aki egy olyan tervezőtől szerezte ezt a ruhát, akinek a nevét angolosan Ulyana Sergeenkónak kell írni. Teljesen eredeti a mellrész fazonja ezen a ruhán, királykisasszonyosan buggyos a váll/felkar, de egészen az ujjakig leér a ruha átlátszó ujja, plusz a szoknya is agyonkompikált és többrétegű. Szóval a forma annyira, ööö, formabontó, hogy a színekhez már nem is nagyon kellett hozzányúlni, ez feketében is annyira mozgalmas, hogy van, akinek már ez is túl sok. Önnek? Kattintson a képre és döntse el!

Chrissy Teigen

Egy sokkal egyszerűbb fazont választott a héten Chrissy Teigen, de azt viszont színaranyban. Megintcsak a fotóra kell klikkelni ahhoz, hogy mindent lásson az ember, de a lényeg itt a slicc a szoknyán: gyakorlatilag csípőig felszalad, aminek segítségével az ember remekül mutogathatja a lábát. Igaz, csak az egyiket. Chrissy Teigenen elég sok minden áll fantasztikusan jól, nem túl meglepő, hogy ez sem kivétel. A kiegészítőt-sminket se vitte túlzásba, jó ez pont így, ahogy van.

Blake Lively

És akkor egy klasszikus fazonú, egyszínű ruha után megint mutatunk egy tarka-furcsát, méghozzá a legbefolyásosabb emberek gálájáról. Az egyik kedvenc blogunkban iszonyú durván lehúzták ezt a Marchesa-ruhát, de szerintünk azért a rondaság nem itt kezdődik, sőt, reméljük, hogy olvasóink között lesznek olyanok, akik tudnak értékelni egy olyan ruhát, amit nyilvánvalóan díványhuzatból szabtak át jósnőjelmezzé. A rojt- és dekoltázsrajongókra különösen számítunk. Vagyis számít az önmagában újabban kicsit bizonytalankodó Blake Lively.

Liv Tyler

Még egy olyan ruha, ami feltehetőleg igencsak megosztja majd a közönséget, de ez most a Valentino márkától van és Liv Tyler viseli. Liv Tyler is tipikusan olyan, hogy bármiben és bármikor tud fantasztikusan kinézni, így hát ezen a héten bevállalta a hagyományosan nagyon kockázatosnak tekintett vörös-rózsaszín színkombinációt. Sokakat zavar, hogy mekkora a kontraszt a két szín között, de szerintünk meg pont ettől a kontraszttól izgalmas ez az egész. A vörös cipő fantasztikusan jól passzol az összképbe, a táskának viszont semmi köze az egészhez, kicsit mintha egy előző eseményről maradt volna Liv Tyler kezében.

Lil' Kim

Lil' Kim nem igazán számít már A listás celebnek az utóbbi években, hiszen ő arról a leghíresebb, hogy 2001-ben benne volt a Moulin Rouge-os Lady Marmalade-feldolgozásban. Na de azért a divatban meg tud még minket hökkenteni ez a negyvenes rappernő, ezen a héten például egy olyan szettet rakott össze egy New York-i eseményre, ami egyenlő távolságra van a menyasszonyi ruhától és a kurvajelmeztől. Hogy ez így szép-e és szexi-e, arról lehetne vitázni (várjuk a szavazatokat alább, illetve a kommenteket a Facebookon!), de hogy elképesztően látványos, ahhoz nem fér kétség.

Jennifer Lopez

És végül nem maradhatott ki a heti trendösszefoglalóból Jennifer Lopez, aki a latin zenék csütörtöki díjkiosztóján két olyan ruhát mutatott be, hogy abból azonnal muszáj volt összeraknunk egy lapozgatót. Nem volt könnyű a fekete és az ezüst alapszínű dresszek közül választanunk egyet ehhez a cikkhez, de végül úgy döntöttünk, az ezüsttel indítjuk Jennifer Lopezt ebben a szavazásban.

Ki nézett ki a legjobban?

Az a zseniális ebben a szettben, hogy alapvetően ízléstelennek és obszcénnak kéne látnunk, annyira keveset fed. De közben meg Lopez olyan tökéletesre, elegánsra és gyönyörűre van kipolírozva, hogy nincsen benne semmi prostis, holott sokkal meztelenebb, mint mondjuk az egy képpel feljebb tárgyalt Lil' Kim.

Jennifer Lopez a szó legjobb értelmében véve úgy néz itt ki, mint egy szupersztár, ha nagyon muszáj valami negatívumot keresni, akkor esetleg azt róhatjuk fel neki, hogy a tömény glamúron és dögösségen kívül személyisége mintha nem nagyon lenne. Pedig persze valószínűleg van, csak a jelek szerint azt nem a latin zenei gála közönségének tartogatja. Ja, és még egy apró baki: a melleket fedő résznél a bőrszínűnek szánt anyag árnyalata eléggé eltér Lopez valódi bőrszínétől, ami kicsit ront az illúzión.

Na és akkor jöjjön, amit megígértünk és nem felejtettünk el:

A következő vasárnap anyák napja, időben szólunk, ön se felejtse el! Ebbe a heti trendbe csak édesanyák kerültek – ennek a hat nőnek összesen 12 gyereke van. Chrissy Teigennek és Lil' Kimnek egy-egy, Blake Livelynak és Jennifer Lopeznek kettő-kettő, Zoe Saldanának és Liv Tylernek három-három.