Nézzük, a ma reggel legfontosabb híreit!
  • A Bors számolt be arról, hogy A Konyhafőnök megnyerésével a feje tetejére állt Gáspár Bea élete, aki azóta ajánlatok tucatjaival bombázzák. A lap szerint eljött az idő, úgy tűnik, a jövőben Gáspár Bea lesz az, aki többet visz haza, mint férje Gáspár Győző. Kiderült az is, hogy Gáspár Bea  blogot indít és országos turnéra is indul. 

A férjem szerint jó ötlet lenne elmenni rendezvényekre, falunapokra. Benne van a pakliban, hogy egy-egy rendezvényt elvállalok, ha úgy érzem, érdemes. Családanya szeretnék maradni, otthon lenni, illetve a re­ceptírás leköti most a fölös időmet

– mondta a lapnak Gáspár Győző felesége. 

  • Szintén a Bors készített egy kimerítő interjút Bódi Sylvi pasizási szokásiról. Az egykori playboy nyuszi elmondta, hogy az óceánnal már eljegyezte magát. Gyakorlatilag szörfdeszkára cserélte a pasikat. De szeretne már családot alapítani, azonban nagyon nehéz randzni, leginkább csak Facebookos üzenetekben mernek hozzászólni az urak. Pedig ő a klasszikus értékeket preferáló nő, aki vágyik a romantikára. 
  • A Blikknek pedig Stohl András arról beszélt, hogy minden a legnagyobb rendben a párkapcsolatában.

Nincs semmi gond, hiszen velem azért elég nehéz rosszban lenni. 

Az új Class FM-es munkahelye és a Mamma Mia! bemutatója viszont nagyon keveset tud a gyerekeivel lenni, emiatt egy kicsit szomorú.