Nicole Kidman Ellen DeGeneres műsorában járt, ahol szó esett többek között a Hatalmas kis hazugságok című sorozatról, amiből, úgy fest, még egy évadot megrendeltek a készítők, így a színésznő újra együtt forgathat Reese Witherspoonnal a jövőben. Legalábbis minden jel erre mutat.

Nem szabad azonban megfeledkeznünk arról a pillanatról sem, amikor DeGeneres felidézte az idei Oscar egyik legkínosabb jelenetét, amikor is kiderült, hogy Nicole Kidman nem tudja, hogy kell tapsolni. Persze már akkor is magyarázatra szorultak a látottak, és szerencsére a színésznő szinte azonnal krízist kommunikált a témában, és megmagyarázta, hogy miért derékszögbe vágott, indokolatlanul hosszú ujjakkal tapsikolt a díjátadón. 

via GIPHY

Azt mondta akkor - és ezt most az interjúban is megerősítette -, hogy egy óriási, 119 karátos Harry Winston gyémántgyűrű volt az ujján, amit csak kölcsön kapott valakitől, így rettegett, hogy összekarcolja.

Ez egy afféle Hamupipőke-dolog. Ott van az ujjadon egy méregdrága kő, és végig az jár az agyadban, hogy éjfélig épségben kell tartanod. És hát, egy karc nélkül, tökéletes állapotban jutott vissza a gazdájához.

Ezt DeGeneres is készséggel elhitte neki, mégis arra kényszerítette a színésznőt, hogy ott helyben mutassa meg, hogy tényleg tud-e normális ember módjára tapsolni. És TUDOTT!

Ja nem, ez nem az, most mutatjuk az igazit. 

Sokat dolgoztam rajta

- mondta vicceskedve. Persze ettől még lehet, hogy igaz. 

Forrás: E-Online