De még mielőtt megmutatnánk a teljesen felszabadult ex-TV2-st, tudjuk le a kellemetlenebb pillanatokat David Beckham rusnya arcával.

A volt focista Az U.N.C.L.E. embere után megint Guy Ritchie egyik filmjében, az Arthur király - A kard legendájában tűnik majd fel egy egészen rövid szerepben, rendesen elmaszkírozva. Hogy mennyire rendesen, azt már mozgóképben is megtekintheti.

It was a pleasure to work with the @kingarthurmovie team on such an amazing film #KingArthur

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

Beckham arcánál sokkal kellemesebb benyomást kelt Leonardo DiCaprio aktuális modell barátnőjének látványa, aki a jelek szerint készen áll a nyárra. Mondjuk, ki nem?

Ready for the summer 💙🌝

Nina Agdal (@ninaagdal) által megosztott bejegyzés,

És ha már modelleknél és szép testeknél tartunk: a divattervezéssel próbálkozó Mihalik Enikő 30 éves lett, és éppen gyerekkori fényképekkel nosztalgiázik az Instagramon. Nem állítjuk, hogy minden korszakában fogadtunk volna arra, hogy befutott modell lesz. 

Happy Birthday to me! A few Bday #tbt 7-9-13-16... 😅

Eniko Mihalik (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Demcsák Zsuzsa április 25-én családi okok miatt  távozott viharos sebességgel a Mokkából, és úgy tűnik kiválóan érzi magát új életében. És nyilvánvalóan nem csak azért, mert végre sokat aludhat. Nagyon sokat.