Scarlett Johansson a Saturday Night Live-ban lépett fel legutóbb, mégpedig hosszú, szőke parókában, Ivanka Trumpnak öltözve. Ha lemaradt volna róla, akkor tessék: 

Az előadásnak nagy sikere volt, úgyhogy adta magát egy jó after-party, amire a színésznő a Saturday Night Weekend Update-skeccseiből ismert Colin Jostot ráncigálta magával.  

Azt ugye már betéve tudjuk, hogy Johansson mostanában válik Roman Dauriactól, de mivel hajlamos mindenkibe két perc alatt beleszeretni, azt gondoltuk, hogy Joe Machota lesz a következő befutó - most mégis úgy fest, hogy valaki egészen más, az imént említett Colin Jost lesz az. Ezt abból következtettük ki, amit a Rockefeller Centerben tartott afterpartyn szintén jelenlévő informátorok véltek látni szombat este. 

Nagyon jól megvoltak egymással, és legalább kétszer csókolóztak is, ráadásul mindenki előtt. Aztán szépen visszasomfordáltak a többiekhez beszélgetni

A jól értesült forrás ezután azt is hozzátette, hogy a páros mindvégig hevesen flörtölt egymással - bár ezt a csókolózásból egészen könnyen ki lehet következtetni. Ennél pontosabb részleteket nem tudni a kialakulófélben lévő románcról, de úgysem ússzuk meg, hogy idővel ki ne derüljön ez-az. 

Forrás: Page Six