Nem könnyű egy first lady élete manapság, erre pedig a legjobb példa maga Melania Trump, aki már a puszta létezésével megosztja a közvéleményt. Hogy cselekedeteiről miként vélekednek az emberek, több, hosszabb cikkben is értekeztünk már, megfejteni azonban még mindig nem sikerült. Általában rezignált vagy túlmosolygó arckifejezése sem segít abban, hogy rájöjjünk, mi lakozik a fejében, miért majmolja Donald Trump aláírását, ugyanakkor miért húzódik el tőle, vagy hogy miért lájkol olyan twitter-bejegyzéseket, amelyek azt taglalják, hogy mennyire rühelli a saját férjét

Arról azonban lassan az egész világ meg van győződve, hogy a first lady boldogtalan, akit csak egy isteni csoda menthet ki ebből az amúgy egyáltalán nem kívánt élethelyzetből. Mivel erről a verzióról sem vagyunk maradéktalanul meggyőződve, a Ryan Goslingnál már alkalmazott jóslási technikánkat vetettük be, hátha végre valahára megérthetjük Melania Trumpot. 

Mit mutat az írás? 

Mindenekelőtt azonban készültünk egy (újabb) grafológiai elemzéssel is, amelyet nem mi, hanem egy erre szakosodott asszony, bizonyos Sheila Kurtz végzett el, miután a kezébe került egy üzenet, amelyet a first lady hagyott maga után egy olaszországi gyerekkórházban tett látogatása során, pár nappal ezelőtt. A vendégkönyvben a következő állt: 

Élmény volt a találkozás! Maradjatok ilyen erősek és pozitívak. Sok szeretettel, Melania Trump

Mi derült ki az íráselemzés után? 
  • Melania Trump szeret összegyűjteni dolgokat, amelyeket hosszútávon birtokolni is akar - alighanem ilyen lehet a szösz a sarokban vagy egy elöl hagyott tollkupak.
  • Jó hallgatóság, közvetlen, lojális.
  • Kiválóan kontrollálja önmagát - így sosem fogja látni, ahogy vérfarkassá változik (kár).
  • Írása noha teljesen olyan, mint Doland Trumpé, az övé mégis görcsösebb, és hiányoznak belőle a nagylelkűségre utaló jelek, ami kicsit azért aggasztó.

Szerintünk a fentiek legtöbbjét akár ránézésre is meg lehetett volna mondani róla (sőt, gyakorlatilag bárkiről), nem kell ehhez kiolvasni a vendégkönyvet. Nem véletlenül döntöttük tehát úgy, hogy majd mi, az ezotéria csodálatos, egzakt tudományának segítségével, sorsot elemzünk a first lady tenyeréből. Tessék, lássék: 

A precíz elemzés komoly szakmai koncentrációt igényel, így érdemes figyelmet fordítani a színekre, formákra, textúrákra egyaránt. Arra azonban most nem vállalkozunk, hogy beáztassuk Melania tenyerét egy lavór vízbe, de reményeink szerint enélkül is komoly sikereket érhetünk el. 

Van-e akaratereje Melania Trumpnak? 

Melania Trump tenyerének színvilága a piros és a fehér között van valahol félúton, így nem egyértelműen megállapítható, hogy mennyi akaraterő rejtezik benne, következésképp mi nagyjából az 50 és az 53,458216 százalék közé helyezzük. Az viszont bizonyos, hogy ha rátenyerelne a villanytűzhelyre, miután elkészült a tojásos nokedli, csodákat művelhetne a személyiségével, és sokkal több ereje lehetne az akaratának, mint annakelőtte. A tenyerén lévő sok vonal férfias jellemvonásokra utal. 

Van-e ragtapasz Melania Trump sarkán? 

A tenyérügyi elemzés során fizikai és mentális állapotra is könnyedén választ kaphat a jós. Jelen esetben megtudtuk, hogy meglehetősen instabil az idegrendszere, hogy érzékeny és sebezhető, továbbá, hogy a gondolataival nem tudja kontrollálni a testét, szóval bármikor előfordulhat vele, hogy véletlenül kiás egy gödröt a kertben, vagy beveri a könyökét. Lévén, jól tud titkot tartani, erről senkinek sem fog beszélni, ha rákérdeznek, akkor sem. Mivel életvonala középen megtörik, drasztikus változásokra számíthat az életében, váratlan örökségre azonban aligha. 

Hord-e mackónadrágot Melania Trump? 

A first lady ravaszdi személyiség, aki nagy eséllyel él kettős életet, tehát az elnökfeleségeskedés mellett előfordulhat, hogy festékfoltos kezeslábasban jár vakolni egy közeli építkezésre vagy paradicsomot árul a piacon. Mindenesetre a hosszú kisujjából egyenesen következtethetünk arra, hogy másnak akarja mutatni magát, mint aki valójában. Ez azért lehet nehéz feladat a számára, mert mindeközben gyakran frusztrált, és nehezen boldogul a stresszel.

El tud-e számolni kettőig Melania Trump? 

Melania Trump gondolkodása az elemzés szerint lassú és nehézkes, gyakran döntésképtelen, rossz az ítélőképessége, esetenként pedig indokolatlanul óvatos. E tulajdonságokból kiindulva igazi kín lehet számára, ha egy autópályán közlekedő teherautó platóján kellene összeadnia három számot. Ha sikerülne, akkor sem tudna beszámolni róla, ugyanis (és ezt fáj kimondanunk) nincsenek csillagok az ujjai alsó percein, amiből egyenesen következik, hogy nem tud kommunikálni. Tenyere a Víz jegy szülötte, ráadásul kúpos is, ezért szereti a fényűzést, és a kényelmes foteleket. 

Milyen a viszonya Donald Trumppal?

Alighanem ez érdekel mindenkit a legjobban, úgyhogy el is mondjuk. A tenyérjóslásból kiderült, hogy a férjével sosem fog együtt dolgozni, sőt, közös vállalkozásba se kezdenek soha, így értelmetlen arra várni, hogy egy szép napon megnyitják a Donald és társa filozófiai egyesületet.

Melania Trump fejvonala sokat elárul a szakavatott szemnek, így azt is, hogy konzervatív, és bizonyos mértékig gátlásos személyiség, aki hajlamos a féltékenységre. Minél több ideje kötődik valakihez, annál jobban alárendeli magát a másik vágyainak, miközben képtelen elérni a függetlenséget. Odaadó alkat, de ha belekényelmesedik egy kapcsolatba, akkor azt is elfelejti, hogy van neki. Gyereke nem lesz több, de válásra se kerül sor az elemzés szerint, noha állítólag változásra vágyik a párkapcsolatában. Még van ideje kivárni, mivel állítólag pont 90 évig fog élni. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Melania Trump tenyere mindent elárul a jövőjéről

Elemeztük, akárcsak Ryan Goslingét annak idején, így megtudhatja, milyen sors vár a first ladyre. Persze, csak ha hisz az ilyesmiben.

6 · May 31, 2017 09:33am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments