Jennifer Garnerék szakítása még 2015-ben kezdődött. Nem volt egy egyszerű menet a dadusbotránnyal indult válás, mert egy csomó pletyka felmerült, amiket ebben a cikkünkben össze is szedtünk.

Az, hogy a 10 éves házasságuknak végleg véget vetnek, csak két évvel a botrány után, 2017 tavaszán vált hivatalossá.

Ebben az időszakban folyamatosan azt a látszatot keltették, hogy együtt vannak, és boldog családként élik az életüket. Sőt! A People magazin júniusi számában hitelesnek tűnő források bizonygatják, hogy Affleck ugyan elköltözött Garnertől és a gyerekektől, de reggelente beugrik, hogy együtt reggelizzenek. Ez nagyon megható, meg minden, de a sztorit kicsit árnyalja, hogy a Jennifer Garner mosolygós fejével eladott címlaphoz, valamint a róla megjelenő tartalmakhoz a színésznő egyáltalán nem járult hozzá.

It has been brought to my attention that there is a People magazine cover and article out today that appear to be coming...

Posted by Jennifer Garner on Wednesday, 31 May 2017

A következő állítás szerepelt róla:

Ben volt élete szerelme, és még nem áll rá készen, hogy másokkal randizgasson.

A The Sun is ezt írja. Ezzel szemben Benről csak olyat olvasni, mondjuk a TMZ-n, hogy elég jól megvan. Meg se viselte, hogy ki kellett költöznie, mert máris más nővel találkozgat.

Ami viszont egészen biztos Jennifer Garnerrel kapcsolatban, azt maga osztotta meg a Facebookon.

Van három csodálatos gyermekem, és a családom teljes.

(TMZ, PEOPLE, The Sun)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ben Affleck jól megvan a válás után is

Bezzeg Jennifer Garner még nem tette túl magát a váláson. Ezt állítja a People magazin, amit a színésznő határozottan cáfol.

0 · Jun 02, 2017 06:12pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments