Napok óta Kiss Ramóna instagramposztjától hangos a sajtó. A képen elég egyértelmű jelei láthatók annak, hogy a színésznőt eljegyezte Lékai Máté, válogatott kézilabdázó. Az első sokk után még nem tudtak nyilatkozni az élményről, most is csak egy közeli barát osztott meg információkat a Blikkel (manapság ez így szokás). 

lap cikkéből ezek derültek ki: 

  • már több mint egy hete túl vannak a lánykérésen, csak a fotó került ki később,
  • az ismerősök nem számítottak erre a fordulatra,
  • a pár nagyjából fél éve van együtt,
  • 120 kilométerre laknak egymástól, de ez nem akadály
  • nemsokára Amerikába utaznak nyaralni.

Így nyilatkozott a közeli ismerős: 

„Az első pillanattól kezdve nagy a szerelem, Rami mégsem gondolta, hogy Máté máris megkéri a kezét. Kiderült, mindenképp az amerikai út előtt szerette volna feltenni a nagy kérdést Ramónának, aki persze egyből, zokogva mondott igent.” 

Máté hagyománykövető, így természetesen Rami édesapjától kérte meg a lánya kezét, aki áldását adta a fiatalokra. 

Végül az is kiderült (és ha ön ebben meglátja az összefüggést, akkor kérjük, ossza meg velünk), hogy a pár szeretne összeköltözni, de Kiss Ramóna sokat dolgozik, szóval nem akarnak semmit elkapkodni, és inkább csak úsznak a boldogságban. 

Haladjunk tovább, és nézzük meg, hogy áll Galambos Lajos pere! 

Föld alatti kábel és kartonfal mögötti méretlen fő­elosztót is találtak Galambos Lajos és felesége otthonában, írja vádiratában a Pest Megyei Főügyészség. 

Dr. Gyugyi Csilla megbízott főügyészségi osztályvezetőt idézte a Bors: az ügyész Hír Tv-nek azt mondta, hogy minden bizonnyal nem ma kezdték az áramlopást, sőt, jól átgondolt megoldásokkal vitték véghez a műveletet, már nagyjából 1993 óta.

Galambos Lajost (és rajta kívül még tíz embert, köztük a feleségét is) azzal vádolják, hogy összesen 50 millió forint értékben lopott áramot, vizet és gázt. A többi vádlott között négy tulajdonostársuk és több közműszolgáltató ellenőre is van, amiért állítólag kenőpénzeket fogadtak el. A június 7-ei tárgyalásra készülve Lagzi Lajcsi egy percet sem aludt éjszaka, és több oldalas vallomással készült, amiben pontonként cáfolta volna meg a vádakat, de arra nem számított, hogy beteg felesége távollétében a bíróság nem kezdi meg az eljárást

És akkor most röviden: 
  • Király Viktor lába még mindig fáj, ugyanakkor rohamosan javul a múltkori sportssérülése után. Ennek ellenére a koncerteken azért még elfárad. 
  • Bódi Sylvi robogóval közlekedett a városban a minap, és ahogy mondja, az átlagnál egy kicsit dögösebb ruha volt rajta, a látvány hatására pedig egy autós a másikba koccant. 

Személyi sérülés nem történt, két autó koccant össze, mivel a hátul lévő figyelme nem az előtte lévő autóra koncentrálódott, amikor én átsuhantam a lassan guruló kocsisorok között.

- írta Instagram-oldalán. A ruhát egyébként Dangernek, azaz Veszélynek nevezte el. Hát, jó. 

 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kiss Ramóna lánykérésének részleteire is fény derült

Galambos Lajos egyre nagyobb pácban van, Bódi Sylvi pedig karambolt okozott.

1 · Jun 21, 2017 08:30am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments