Lehet, hogy igaza lesz annak a közeli jó ismerősnek, aki nemrégiben azt állította, hogy Scarlett Johansson gyakorlatilag két perc alatt képes bárkibe beleszerelmesedni. Ezzel alapvetően nincs is gond, tök irigylésre méltó, hogy ekkora szíve van, de talán nem lenne ártalmas, ha a szerelembe zuhanásai között legalább ugyanennyi idő el is telne.

Azt ugye tudjuk, hogy a színésznő mostanában válik francia származású férjétől, Roman Dauriactól, ami véletlenül sem veszi el a kedvét attól, hogy ismerkedjen. A kijelentésünket arra alapozzuk, hogy majdnem napra pontosan egy hónappal ezelőtt a Saturday Night Weekend Update-skeccseiből ismert Colin Josttal kavarodott össze, akivel elég hamar túl is lendültek az udvarlási fázison, azaz intim közelségbe kerültek, és nyílt színen csókolóztak egymással. Simán bevállalták, hogy együtt látják őket az emberek, így a világsajtó is joggal írhatott a viszonyukról. 

Gondolnánk, hogy jaj de mennyire jó, Johansson talán végre tényleg révbe ért, hiszen itt ez a fiatalember, miért is kéne neki másik?

Nyilván nem írnánk erről megint, ha nem lenne csavar a történetben. A csavarnak persze neve is van, úgy hívják, hogy Kevin Yorn, aki jelesül Johansson ügyvédje. A köztük kialakult szituáció pedig nem túl bonyolult, mégis felvet néhány kérdést.

Egy paparazzónak köszönhetően derült fény arra, hogy a páros együtt vacsorázott a New York-i Scalinatella nevű étteremben június 17-én, szombaton, ami egy ügyvéd-ügyfél viszonylatban teljesen átlagosnak tekinthető. Az viszont már kevésbé, amikor ez a két személy kilép a helyiségből, és andalgási célzattal 

kézen fogva közlekedik az utcán. 

Mert hogy ez történt. (Az erről készült lesifotókat ezen a linken meg is tekintheti). Semmi probléma nincs azzal, ha az ember keresi az igazit, de az ilyen gyors élethelyzet-változásokat még nekünk is nehéz követni. Persze az is lehet, hogy ugyan Johansson rendkívül kelendő, mégis minden maradt a régiben (is), és ugyanúgy csókolózgat Josttal, ahogy eddig. Vagy poliamorikus párkapcsolatban élnek hármasban. Nem tudni. Ön mit gondol? 

Ön mit sejt a háttérben?

Forrás: Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Most komolyan: hány pasija van Scarlett Johanssonnak?

Csak mert pár hete még Colin Josttal csókolózott, most meg az ügyvédjével kavar.

3 · Jun 21, 2017 12:45pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments