A heti trendben mindig próbáljuk az elmúlt hét legérdekesebben öltözött hírességeit elővenni – nyilván az uncsi megjelenésűekre senki nem kíváncsi. Ezen a héten is összetereltünk hat bevállalós nőt, aki  az öltözködésével meghökkentett minket, de mint minden, a bevállalósság is relatív, így kerülhetett Katalin hercegné egy cikkbe például Demi Moore-ral és egy Youtube-sztár modellel. Reméljük, sikerül önt is meglepnünk alább egyszer-kétszer, a legkellemesebb meglepetésre adjon majd egy voksot alul a szavazógépben!

Zendaya

Zendaya nálunk még nem számít különösebben nagy sztárnak, de valószínűleg egyre többet fogunk róla hallani, mert most szerepel a Pókember: Hazatérésben, ami annyira sokadik Spiderman-film most már, hogy ember legyen a talpán, aki fejből felsorolja az összeset.

A film barcelonai eseményén Zendaya bevállalt egy jópofa flamingós felsőt, ami már önmagában azért figyelemre méltó, mert a flamingós cuccok 100%-ával ellentétben nem rózsaszín, hanem piros. Sőt, vörös. Zendaya ráadásul ezt a felsőt egy zöld, a '90-es évekre emlékeztető fazonúra szabott nadrágszoknyával kombinálta, aminél erősebb kontrasztot nehéz lett volna elérni. Kicsit karácsonyos a színkombináció, amitől még váratlanabb így nyáron, önnek bejön? Ha a képre kattint, jobban megnézheti!

Roxy Wood*

Ennél parányibb felsőrészt egész héten nem láttunk, pedig ezen a héten azért láttunk egyet és mást. Természetesen ez a felsőrész főként ahhoz képest parányi, hogy milyen terebélyes a viselője, Roxy Wood amerikai énekes-színésznő-mindenes celeb. A virágos szoknya a többihez képest meglepően decens, de ettől a valószínűtlenül sok és sokszínű hajtól, ezektől az acélos karmoktól és a vampos sminktől hanyattdőltünk.

Demi Moore

Demi Moore foghíjas fotóján még mindig nem tettük túl magunkat teljesen, és akkor most jön ezzel a díványhuzatból átszabott nadrágkosztümmel, aminek a dekoltázsából diszkréten kiköszön a színésznő melltartója. Talán meglepő lehet, hogy ezzel a rózsás csodával pont a Gucci divatház ajándékozta meg a világot (vagy legalábbis Demi Moore-t), de még meglepőbb, hogy Moore a virágos kosztümhöz egy lila alapon tarka, ananászos ridikült választott, és mindehhez nem tartott túlzásnak egy pár kékes árnyalatú cipőt. És még mindig bombajól nézett ki ahhoz képest, hogy milyenek a Gucci modelljei a kifutón – ne feledjük őket, pár bekezdéssel lejjebb még fontosak lesznek!

Raquel Sánchez Silva

És hogy a váratlan színkombinációk után egy különleges fazont is mutassunk, jöjjön egy spanyol tévéműsorvezetőnő a Harper's Bazaar eheti madridi nyári partijáról. Raquel Sánchez Silva is bevállalt egy köldökig lenyúló dekoltázst, de nála nem is ez az, amin meghökken az ember, hanem a felsőrész vállán-ujján.

Valószínűleg az a legjobb ebben az egészben, hogy nem utal különösebben egyértelműen sem egy aktuális trendre, sem pedig egy korábbi korszakra (bár ha nagyon akarjuk, a '80-as évek nagy válltöméseit behozhatjuk a képbe). Ez egy mindentől függetlenül létező képződmény, és feltehetőleg olvasóink jó része is ugyanolyan gyanúsan méregeti, mint a kép bal felső sarkában merengő lány. Van hozzá egy piros masni és egy fekete szoknya, hátha lesz még, akinek tetszik.

Gigi Gorgeous*

Gigi Gorgeous szintén az új Pókember-film egyik eseményén jelent meg, de Zendayával ellentétben ő nem szerepel az alkotásban, csak úgymond jelenlétével emelte a Los Angeles-i premier fényét.  Ő mellesleg egy Youtube-sztár és művésznevének jelentése kb. az, hogy gyönyörű. Hát az biztos, hogy önbizalomban nincs hiány, mert Gigi Gorgeous képes volt gyakorlatilag bugyi-melltartóban kimenni a vörös szőnyegre, csak egy kis hálót viselt itt-ott a fehérnemű fölött, de azt se vitte túlzásba. Gigi Gorgeous barátnőjével, Nats Getty milliomosnővel volt jelen az eseményen, és ha már ott voltak, egy leszbicsókot is bevállaltak.

Katalin hercegné

És a végére maradt Katalin hercegné, aki a múlt héten már okozott meglepetést egy szokatlanul keveset takaró csipkeruhával. Hát most azzal lepte meg azokat, akik figyelnek az ilyesmire, hogy a fent már emlegetett Gucci divatháztól választott egy kosztümöt.

Ki okozta a legkellemesebb meglepetést?

Ne feledjük, szintén a Guccitól vannak Elton John velőtrázó tréningruhái, de elég egy pillantást vetni a fenti képre, hogy egyértelmű legyen, hogy Katalin hercegné a divatház legdecensebb kreációját választotta, szóval ahhoz képest, hogy ez Gucci, ez meglepően normális.

Viszont ahhoz képest meg, hogy Katalin hercegné viseli, meglepően trendi és különleges, hiszen nem igazán szokott a leendő királyné ilyen retrós cuccokat felvenni, de úgy látszik, a londoni Victoria and Albert Museum eseményére belefért ennyi kilengés. Passzolóan piros retikül van a ruhához és az angol királyi családhoz illően kicsit uncsi, elég nagymamás cipő. Önnek hogy tetszik?

*A divat vagy öltözködés szempontjából nincs jelentősége, de a csillaggal jelölt két fenti nő férfinak született.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ezen a héten mindenki máshogy volt bevállalós

Katalin hercegné és Demi Moore Guccival lepett meg minket, a Pókember: Hazatérés premierjén meg leszbicsók volt.

1 · Jul 02, 2017 08:46am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments