Az elég összetett Ben Affleck-Jennifer Garner-Lindsay Shookus sztori folytatódik! 

A People egyik forrása szerint Jennifer Garner (a színész válófélben lévő felesége) már korábban is tudott arról, hogy a színész kavar Lindsay Shookusszal (a színész jelenlegi barátnője).

Mint azt korábban is megírtuk, Ben Affleck már akkor is együtt járt a szőke tévés producerrel, amikor még bőven Jennifer Garner férje volt. Ehhez képest egy Affleckhez közel álló ismerős nemrég azt mondta, hogy nem Lindsay Shookus személye vezetett Garnerék néhány hónappal ezelőtti válásához, hanem egy tonna másik probléma. 

Ez azonban felvetett néhány kérdést. Az volt a legfurcsább az egész szerelmi háromszögben, hogy eddig mindenki úgy tudta, hogy Jennifer Garner azért hagyta el a férjét, mert Affleck megcsalta a dadussal, de a Shookusszal folytatott viszonyáról nem tudott. 

A People egyik névtelen forrása most meg ehhez képest azt állítja, hogy Garner már néhány éve, egy New York-i munkája során is szembesült Affleck és Shookus liezonjának tényével, és maga vonta kérdőre a nőt, aki megtagadta, hogy megtagadja Afflecket. Ugyanezen források szerint Garner a producer férjének is megmutatott néhány, a birtokába került üzenetváltást a házastársaik között, de ennek nem lett következménye.

A történethez azért az is hozzátartozik, hogy egy tévés producernőhöz közel álló forrás szerint Jennifer Garner és Lindsay Shookus soha nem találkoztak, semmilyen kapcsolat nem volt közöttük. 

via People, Jezebel

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jennifer Garner már régóta tudhatott Ben Affleck új nőjéről

Eddig mindenki úgy tudta, hogy Garner a dadus miatt hagyta el a férjét, és nem tudott a Lindsay Shookusszal folytatott kapcsolatáról.

4 · Jul 12, 2017 11:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments