Ha utazott már repülőn, akkor pontosan tudja, mekkora érdektelenség szokta fogadni, mikor a gép személyzete bemutatja, hol vannak a vészkijáratok, a mentőmellények és, hogyan kell használni az oxigénmaszkot. Pedig ezek tényleg fontos dolgok, éppen ezért egy új-zélandi repülőtársaság új módszerrel állt elő, annak érdekében, hogy az utasok megtanulják ezeket.

Új repülésbiztonsági videójukhoz nemcsak leszerződtettek két hollywoodi sztárt, Katie Holmesot és Cuba Gooding Jr.-t, hanem készítettek hozzá egy annyira bizarr filmet is, amit még ha az ember józanul is néz meg, azt hiszi, hogy valami tudatmódosító hatása alatt áll. A videó egyébként arról szól, hogy a két színész alászáll a mennyországból az általuk leggyönyörűbbnek ítélt helyre - Új-Zélandra természetesen - és miközben felfedezik ezt a mesebeli tájat, és Katie Holmes például találkozik egy nála tízszer nagyobb madárral, bemutatják hogyan kell biztonságosan repülni.

A repülőtársaságnak egyébként nem ez volt az első ilyen videója, korábban készítettek már kisfilmet Elijah Wooddal, Betty White-tal és Richard Simmonssal is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A tudatmódosítás új formája Katie Holmes repülésbiztonsági videója

Ha eddig nem tette, most tuti, hogy egy életre megtanulja, hogy kell felrakni az oxigénmaszkot.

3 · Jul 13, 2017 03:19pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments