Ezúttal a heti trendben a hét hat legmenőbb partijáról/eseményéről mutatunk képeket, természetesen mindegyik rendezvény tele volt jól és érdekesen és szexin öltözött férfiakkal és nőkkel. (De inkább nőkkel.)

Hat teljesen különböző típusú buliról van szó, volt kaszinózós/bikinis és volt hercegi/puccos is, meg minden, ami a kettő közé befér. Nézze végig a képeket és engedje szabadon a fantáziáját! Ha a hat közül elmehetett volna az egyikre, melyikre ment volna? Legalul várjuk a szavazatát!

Las Vegas, Hard Rock Hotel & Casino buli

Kezdjük Amerika partifővárosával, Las Vegasszal, ahol pénteken kezdődött meg egy egész hétvégés buli a Hard Rock Hotel & Casinóban. Három szőke szépség volt a díszvendég trendi, de azért dekoltált ruhában, hármójuk közül a leghíresebb a fent középen látható Kate Upton. De Las Vegasban az igazán nagy buliból nem hiányozhatnak a bikinis lányok sem, itt is volt belőlük egy különítmény, pezsgővel tüzeltek gépfegyvereikből!

Los Angeles, az Atomszőke premierje

Los Angelesben a hét legfontosabb eseménye talán az Atomszőke című film premierje volt, és nem azért, mert az alkotásban feltűnik Árpa Attila is, hanem mert az Oscar-díjas, és a film főszerepét játszó Charlize Theron természetesen egy elképesztően dögös szerelésben jelent meg: miniszoknya plusz melltartó, meg az egészen rajta egy átlátszó és csíkos semmi (korábban fehérben is viselte nagyjából ugyanezt). Az eseményen jelen levő többi nő közül néhány megpróbált rálicitálni Theronra, a képösszeállításban látható, hogy milyen eredménnyel.

Saint-Tropez, Leonardo DiCaprio alapítványi bulija

Azonban az a parti, ahol a héten a legtöbb extrahíres gigasztár összegyűlt, nem Amerikában volt, hanem a francia Riviérán. Leonardo DiCaprio az általa létrehozott alapítvány gálaestjét rendezte itt meg, a műsor része volt egy titanicos öregfiúk-fotó, de Madonnát is újra összehozták élete két fontos férfijával: egyrészt exférjével, Sean Pennel, valamint Lenny Kravitzcel, akivel a Justify My Love című számon dolgoztak együtt. Ott volt persze egy csomó modell és tervező is, még Palvin Barbara is Saint-Tropez-ban tartózkodott akkor éppen.

Malibu, könyvbemutató

Maradunk egyrészt a tengerpartnál, de másrészt visszatérünk az USA-ba, hogy azoknak is mutassunk egy bulit, akik nem szeretik se a túl puccosat, se a túl keményet. Malibuban volt a The Awakening Sea című könyv bemutatóeseménye laza-szexi-elegáns, mérsékelten híres vendégekkel. A leghíresebb és egyben a legcsinosabb Annalynne McCord volt, őszintén szólva a hat esemény közül valószínűleg ez volt az egyetlen, ahol normálisan lehetett lazítani, idilli körülmények között.

Klagenfurt, Testfestő Világfesztivál

Miközben mi a vizes vb-vel próbáljuk felhívni magunkra a világ figyelmét, addig osztrák szomszédaink egy klagenfurti testfestős fesztivállal kerültek bele a hírekbe. A műfaj hozza magával, hogy a testfestett modellek javarészt meztelenek, de közben meg ami van rajtuk, azzal kapcsolatban az alkotók nem szabtak határt a fantáziájuknak. Látványosság, egyediség, fantasztikus ötletek, lenyűgöző kivitelezés!

Monaco, Vöröskereszt-bál

Melyik az a rendezvény, ahol ön a legszívesebben részt vett volna?

És hatodiknak csapongjuk vissza a Riviérára, azért az eseményért, amelyik egyértelműen a hét legpuccosabb gálája volt. A helyszín azonban nem Franciaország, hanem Monaco, ahol II. Albert a Vöröskereszt tiszteletére rendezett bált.

Billy Zane átjött ide is Leonardo DiCaprio bulija után a közeli Saint-Tropez-ből, de itt a vendégek között a hercegi páron kívül feltűnt például a szépséges Monica Bellucci egy bő fazonú, fekete ruhában, és az ő svéd és szőke ellentettje, Victoria Silvstedt, tiszta fehérben.

Nézze meg őket is a képösszeállításban, próbáltak annyira szexik lenni ők is, amennyire egy ilyen elegáns és arisztokratikus bálon ez lehetséges. Nos, melyik buli izgatta fel a leginkább az ön fantáziáját? Melyiken lett volna ott a legszívesebben élőben is? Ha van kedve, szavazzon!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ezekben a bulikban elég szívesen ott lettünk volna

Íme a hét legvadabb, legmenőbb, leghíresebb, leglazább, legszexibb és legpuccosabb bulijai. Mindegyik más miatt izgalmas, ön melyikbe(n) ment volna el legszívesebben?

3 · Jul 31, 2017 08:34am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments