Angelina Jolie és Bard Pitt lehetnek az új Ben Affleck-Jennifer Garner páros, legalábbis olyan szempontból, hogy úgy tűnik, nagyon hosszan el fog még húzódni, hogy eldöntsék, tényleg elválnak-e. A pár 2016 szeptemberében jelentette be, hogy véget vet a házasságának, ám ez a folyamat azóta egyáltalán nem halad előre, sőt, a legfrissebb információk szerint nem is fog.

Az Us magazinnak most több olyan informátor is nyilatkozott, akik közel állanak Pittékhez, az egyikük pedig ezt mondta:

A válás parkolópályára került. Hónapok óta nem is tettek semmit annak érdekében, hogy előremozdítsák az ügyet, és senki nem gondolja, hogy fognak.

A meg nem nevezett közeli barát arra is kitért, hogy Jolie mennyire megbánta már a sárdobálást, ami a szakításuk bejelentését követte, állítólag mostanra lenyugodott, és még mindig nagyon szerelmes a férjébe.

Abban pedig, hogy a válás most nincs igazán napirenden, szerepe lehet annak, hogy a színész fél éve belátta, hogy alkoholproblémákkal küzd, és letette az italt. Erről egyébként Pitt egy hosszú interjúban beszélt is pár hónappal ezelőtt. Az pedig, hogy a férfi végre józan megenyhítette Jolie-t is,  mondja a színésznő egyik barátja, aki azt a – vélhetően bizalmas – titkot is megosztotta a lappal, hogy a nő már azon gondolkozik, hogy visszafogadja a színészt.

(Pitt) tudta, hogy van egy problémája, amit meg kell oldania. (Jolie) csak ennyit szeretett volna. Most mindenki azt gondolja, hogy újra össze fognak jönni. Senkit nem lepne meg, ha bejelentenék, hogy nem válnak el, hanem megpróbálják együtt megoldani a gondjaikat

– nyilatkozta a lapnak a pár egyik barátja.