Én Trisha Paytasszal kapcsolatban a kutyás videó megjelenésekor vettem fel a fonalat. Egyszercsak szembejött egy klip, amin egy eszméletlenül szőke és bögyös csaj azt fejtegeti, hogy a kutyáknak bizonyára nincsen agya. Nem tudnak beszélni, akkor hogy lehetne agyuk? És ha nincs agyuk, minek vannak a Földön? És különben is, ha a kutyákat tényleg Isten teremtette, akkor hogy lehetnek ennyire félelmetesek?

A videó alatt persze tobzódtak a gyűlölködő-alázó kommentek, hogy valaki egyszerűen nem lehet ennyire buta. De volt olyan is, aki azt gondolta, hogy tényleg nem buta ennyire senki, azaz ez egy paródia. Vagy egy médiahekk, heccelés, poén. A választ elég nehéz megadni Trisha Paytas többi videója alapján, amitől pedig még lenyűgözőbb nekünk a dolog, az az, hogy a hölgy az egyik vallomásában azt állítja, hogy félig magyar. Itt piros-fehér-zöld zászlót lengetve mond is három mondatot magyarul, amiből az első kettő értelmes.

Trisha Paytas mindenáron szerepelni akar, gyakorlatilag mindegy, hogy mivel. Ha rájön, akkor elmegy valahova és az biztos, hogy kiprovokál valami reakciót. A hat legemlékezetesebb próbálkozását mutatjuk be alább, mondja meg ön, melyik állt neki a legjobban!

Gyorsbeszélőművész

Még 2010-ben volt, hogy Trisha (néha csak Trish) Paytas bekerült Ellen DeGeneres talkshow-jába, mint a közönség különleges tehetséggel rendelkező tagja. Trisha Paytas különleges tehetsége, hogy extragyorsan tud beszélni, illetve olvasni, produkciója fent látható. Két évvel később az America's Got Talent című műsorba is elment ugyanezzel a számmal.

Elég csúnyán lebőgött ebben a tehetségkutatóban, de ő csak nevetett az egészen, mondván, hogy kizárólag azért ment oda, hogy az egyik zsűritagot, Howard Sternt láthassa. De ezt a tehetségét fitogtatta később is, 2013-ban a Guinnessbe akart bekerülni gyorsbeszélői képességével. Képeink is vannak róla!

Szoláriumfüggő

2012-ben hatalmas hírnévre tett szert egy anyuka csak azért, mert extrémsokat szokott szoláriumozni. Trisha Paytas ekkor úgy érezte, hogy ezt ő is tudja, úgyhogy nevetségesre barnította magát (szerintünk krémmel/sprével, nem szoláriummal) és csináltatott magáról egy ütős fotósorozatot azzal, hogy ő is szoláriumfüggő lett. Paytas tudja jól, hogy mit zabál a nép, ezt a sztorit pl. mi is megírtuk annak idején. Érdekes módon a hölgyet se előtte, se azóta nem láttuk ennyire lebarnulva, szóval ha szereti is a szolizást, azért ebben a riportban nagyon rá volt téve egy lapáttal.

Youtube-sztár

Trisha Paytas hosszú évek óta nyomja totálisan abszurd videóit, mint mondjuk a fent bemutatott kutyaagyas eszmefuttatás vagy egy másik hasonló, nagy sikerű opusz, amiben a szüzességárverésről és Burt Reynoldsról van szó olyan összefüggésben, hogy attól Paytas megintcsak hírértékűvé vált. Amint azt a képösszeállításban jól meg lehet nézni, Paytas az abszurd ostobaságot/humort általában gigantikus dekoltázzsal együtt tálalja, úgyhogy nem csoda, hogy sok néző egyszerűen nem tud máshova kapcsolni. Mellesleg a produkció részben attól ilyen erős, hogy az ember nagyon nehezen tudja elképzelni valakiről, aki így néz ki, hogy tényleg szándékosan akar vicces lenni.

Szépségblogger

Az van, hogy Trisha Paytas a többség által elfogadott szépségideálnak nyilvánvalóan nem felel meg, legalábbis ami a testalkatát illeti. De rengeteget hangoztatja, hogy ettől még ő is lehet szép és szexi, és ennek megfelelően egy ideje már szépségtanácsokat is ad, illetve kozmetikumokat tesztel. Sőt, egy ideje már a saját neve alatt is árul termékeket, szóval ez már tényleg több, mint egy szimpla médiahekk. Amikor ilyen üzemmódban van, Trisha Paytas arról szól, hogy hogyan hozhatja ki magából a legtöbbet egy nem karcsú nő. Szépségbloggerhez méltó fotók is vannak róla természetesen, ezeket szintén megtalálja a képösszeállításban.

Popsztár

Ismerve Trisha Paytas munkásságát egyértelmű volt, hogy előbb-utóbb meg fog próbálkozni a popsztársággal is. Az első videóklip 2015-ben jött el, ez volt a Fat Chicks, ami egész szép, bő hatmilliós nézettséget ért el mostanra, és érdemes fent megnézni – ha nem is a zenei csúcsteljesítményért, de ruhákért-sminkekért mindenképpen. Tényleg döbbenetesen jól néz ki, miközben azt énekli magáról, hogy mennyire kövér. Énekesnői tehetsége nem éppen figyelemre méltó, de stílusa, az van.

Celeb

Melyik szerep áll neki a legjobban?

És mindezek után most 2016-ra megértük, hogy Trisha Paytas végre tényleg egy kicsit celebnek érezheti magát. A nyáron egy alkalommal ugyanis úgy sikerült szerepelnie, hogy nem ő harcolta ki valahogy, bekerüljön a hírekbe, hanem arra ment egy paparazzó és lefotózta őt.

Ezeken a képeken tehát elvileg azt látjuk, hogy milyen ő a hétköznapokban – na nem mintha ez eddig titok lett volna, hiszen Paytas gyakran posztol videókat saját magáról smink, póthaj és dekoltázs nélkül is, amikor a szoros és átvitt értelmében is a padlón van.

Ha ön idáig bírta ezt a cikket, akkor valószínűleg azok közé tartozik, akik értékelik Trisha Paytas humorát (ha ez tényleg humor), vagy legalábbis az elszántságát, amivel mindenáron kiharcolja, hogy szerepelhessen. Mit gondol, a hat szerep közül melyik áll(t) neki a legjobban?