Michael Jackson lánya, Paris Jackson legutóbb épp a VMA-n mutatta meg rémültnyuszis arckifejezését és a Dior-alkotta ruháját, amiről mi természetesen meg is emlékeztünk egyik lapozgatónkban. Még nem döntöttük el, hogy csak figyelmetlennek vagy iszonyú elfogadónak állítsuk-e be magunkat, de sem az előbb linkelt, sem pedig a VMA-t összefoglaló cikkünkben nem tettünk említést a sztárszínésznőnek készülő, 19 éves Jackson-lány hónaljszőréről. 

Skandalum! 

Most szóljon hozzá, képesek voltunk simán elsiklani a tény felett, hogy van neki, szereti, és bátran mutogatja ország-világ előtt! Nem így az internet népe, ami kiakadt (nyilván), és hisztériás rohamot kapott a látottaktól, finoman jelezvén, hogy ez egy nőtől igazán nem illendő cselekedet. Volt, aki neki is szegezte a kérdést, hogy mégis miért nem borotválkozik, amire egy frappáns, Trónok harcás mémmel reagált, igen, azzal, amire gondol, vagyis, hogy közeleg a tél. 

Érdekes, hogy ennyire nem tudják az emberek megemészteni a dolgot, holott Jackson már régebben is kiállt a szőrszálak jogai mellett, sőt, egyenesen bosszantónak és őrültnek titulálta azokat az embereket, akik az ő hónaljtartalmával vannak elfoglalva, ahelyett, hogy békén hagynák. 

Sokan szupervisszataszítónak tartják a szőrt, pláne a lányokon, pedig ez tök természetes dolog, és minden emberi lényre nő. Tegyétek túl magatokat rajta! 

– mondta el korábban a Snapchat-en, most viszont, alighanem fricska gyanánt, kipakolt még egy szőrpozitív posztot az Instagramjára.

if you're not competing with your brother over who can grow longer leg hair wyed

Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) által megosztott bejegyzés,

Ez itt a lába, amit igen, szintén nem borotvál. A képet augusztus 27-én publikálta, egyáltalán nem rejtélyes módon pont aznap, amikor a VMA-n is megjelent. Egy ilyen megosztó téma után mégis mit tehetnénk? Persze: mindjárt megkérdezzük önt. 

Előtte azonban fontosnak tartjuk hozzátenni, hogy nem ő az egyetlen híres nő, aki ilyen nézeteket vall, így ők is kapnak hideget-meleget a szőrellenes netezőktől, ha úgy adódik. Így járt Bella Thorne lába és Lourdes Leon hónalja is nemrég. (Utóbbi Madonna lánya, csak hogy teljes legyen a kép.) Na, és most jövünk a kérdéssel! 

Önt visszataszítja a női szőr?

Forrás: Yahoo

Szeretné ennél bővebben is kifejteni a véleményét?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az internet utálja, Paris Jackson viszont imádja a saját szőrét, és a világ arcába is tolja

Mutogatja is előszeretettel, pedig támadják érte, gyakorlatilag folyamatosan.

23 · Sep 02, 2017 12:10pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments