Noha nemrég előkerült egy elég kellemetlen, 1999-es felvétel arról, hogy Melania Trump a férjével való, harsány szexuális életéről beszél, már egy ideje mégis inkább olyan hírek keringenek az éterben, amelyek azt bizonyítják, hogy a házaspár kapcsolata nem éppen nevezhető idillinek.  Melania minden mozdulatából érződik ugyanis, mennyire viszolyog a férjétől, aki nem is nagyon próbál ez ellen tenni azon kívül, hogy néha csakazértis megérinti őt. Viszont amikor megérinti, abban sincs túl sok köszönet. 

Legutóbb például egy marylandi katonai rendezvény színpadán bizonyította, hogy mennyire nem tud bánni a feleségével, sem a saját kezével. Az történt ugyanis, hogy miután Melania szép teátrálisan bemutatta őt az egybegyűlteknek, Trump - megköszönvén az asszony kedvességét -

férfiasan kezet fogott vele. Igen, a saját feleségével. 

Persze itt véget is érhetne a kínos esemény azzal a gondolattal, hogy Trump biztos összetévesztette a nejét egy arra járó katonával, de nem. Hab a tortán, hogy a kézfogás után szépen megtaszajtotta, hogy ha lehet, minél hamarabb távozzon a helyszínről, mert itt bizony ő a főszereplő. Most mit is kérdezhetnénk: 

Ön meg van lepve ezen?

Forrás: Mirror

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Donald Trump még mindig nem tudja, hogy illik hozzáérni a feleségéhez

Oké, nem azt vártuk tőle, hogy csókolja össze vadul, de azért ez mégis csak furcsa...

52 · Sep 16, 2017 03:20pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments