Te jó ég, a US Magazine szúrta ki, hogy Gwyneth Paltrow döbbenetesen bárgyú életmód-oldalán egy olyan terméket is lehet kapni, ami arra jó, hogy elriassza az embertől a vámpírokat. A neve valahogy így is hangozhatna magyarul:

Pszichikai vámpírriasztó.

Mi se hittük volna (pedig!), de tessék bátran átklikkelni a kérdéses oldalra, azaz a Goop.com-ra, és már lehet is az arcokat a tenyerekbe temetni.

A termék leírását megpróbáltuk a lehető legpontosabban magyarra fordítani:

Egy porlasztható elixír, ami mindannyiunknak csak jót tesz, ez a védő hatású permet a drágakövek gyógyító hatásának és mélyen aromatikus terápiás olajoknak a kombinációját használja, és a híradások szerint elüldözi a rossz rezgéseket (és pajzsként véd azok ellen, akik ilyen rezgéseket okozhatnak). Rajongói bőségesen fújnak belőle a fejük köré, hogy megvédjék az aurájukat.

Egy palack ilyen harminc dollárba kerül, ami nagyjából 7740 forint. Végülis még mindig inkább fizessen ki ennyit az ember, mint hogy a nyakába harapjon egy vérszívó, nem?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gwyneth Paltrow vámpírriasztó spray-t forgalmaz

Ha úgy érzi, védelemre szorul a nyaki ütőere vagy az aurája, a színésznő tudja a megoldást. Nem az első facepalm-pozitív húzása ez a Goop.com-nak.

41 · Sep 20, 2017 10:30am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments