Többször írtunk már Pumped Gabóról, meg az ő műsoráról – és az az igazság, hogy nem csak minket érdekel a téma, hanem önöket, magukat, titeket is. Ezt onnan lehet tudni, hogy a Pumpedékkel foglalkozó, velvetes írások alatt szép számban sorakoznak a kommentek a Facebookon. Pont ezért jutott eszünkbe, hogy a Velvet olvasóinak észrevételeit párosítsuk többnyire a műsorban elhangzott gondolatokkal, illetve választ adjunk a felmerülő kérdésekre. Persze a végén úgyis önnek kell eldöntenie, hogy nézi-e, kedveli-e.

Kezdjük az alapokkal.

Árulja már el nekem valaki, hogy ki ez? Mit alkotott, hogy ilyen "híres" lett? Kb. mint a legtöbb "híres celeb" Magyarországon! Aki 60 mp-re megjelenik a tévében már "híres"!

– teszi fel és válaszolja is meg a kérdést egy kommentelő. Nos, a Pumped-üstökös 2015 júliusában volt először látható, a Balaton térségében, egy fesztiválon.  Onnantól hívták a Viasat3-ba, az Észbontók című műsorba, majd a TV2-be, az Ezek megőrültek! egyik évadába szerepelni, de tévéreklámban is találkozhattak vele. Majd jött az RTL, és a Nyerő Páros című celebvetélkedőben bizonyossá vált, hogy Pumped Gabo nem csak egy két lábon járó pumpálógép, ami néha táncol is, hanem egy olyan figura, akire nyugodtan lehet építeni egy komplett realityt is.

Most, hogy már ismerjük a főszereplőt, jön a második kérdés/probléma, hogy minek is kell ezt nézni?

Nem nézek mindenféle szemetet! [...]

Minek néztek ilyen szarokat?

Erre két különböző, de azonos állásponton lévő olvasónktól származó felvetésre egy korábbi, Pumped Gabóval készített interjúnkból vett idézettel segítünk megfelelő választ adni.

Rengeteg fiatal él úgy, mint én. Ezen nem kellene annyira kiakadni, prűdnek lenni.

Azt is elárulta, hogy szerinte amúgy bárki életéből lehetne realityt forgatni. 

Ez persze nem garancia arra, hogy mindenkinek bejön a műsor.

Az új Győzike

- írta egy kommentelő, amikor a Pumpedék második évadának első epizódjáról írtunk. Volt, aki részletesebben is kifejtette gondolatát.

Rosszul vagyok ettől a majom hapsitóll. Csak szólok Gabika, hogy ezeket a ,,nyeles kalmopyrin,, meg rudamicid poénokat már nagyapáink is puffogtatták [...]

Ezzel a ténymegállapítással nem nagyon lehet vitába szállni. De, ha úgy nézzük, hogy a műsorban elhangzó ősigazságok a környezetükből kiragadva, majd giccses motivációs poszterekké gyúrva milyen jól működnek, akkor azért egyáltalán nem baj, hogy ilyeneket mond 2017-ben egy huszonéves srác.

Összegezzünk!

Most akkor jó a Pumpedék vagy nem?