Több mint egy évnyi járás után Meghan Markle és Harry herceg párként jelentek meg egy nyilvános eseményen, a héten. A szerelmesekről egy ideje pletykálják, hogy már jegyben járnak, és jövőre össze is házasodhatnak, így pedig nemcsak az amerikai színésznőre irányul egyre több figyelem, hanem az édesanyjára is, aki Harry herceg anyósa lesz. 

Róla van szó:

A hölgyet Doria Radlannak hívják, szociális munkásként és jógaoktatóként dolgozik. Férjétől, Meghan Markle apjától akkor vált el, amikor a gyerek hatéves volt, ezt követően egyedül nevelte a lányát, akivel nagyon jó viszonyban vannak.

No filter. Just happiness with my mama bear. #homesweethome #LA #californialove #iloveyoumom

Meghan Markle (@meghanmarkle) által megosztott bejegyzés,

A Brilliáns elmék színésznője ritkán beszél a magánéletéről és a családjáról, de 2015-ben hosszú cikket írt az Elle magazinba arról, milyen hatással volt rá, hogy édesanyja afro-amerikai, apja pedig ír származású és kevéssé hasonlít az anyjára. Az írásából kiderül, nem volt könnyű megtalálnia az identitását, de ma már azt gondolja, hogy a családi helyzete erősítette meg abban, hogy megtalálja a saját hangját. „Félig fekete, félig fehér vagyok - olvasható a cikkben.

Az asszony egyébként Los Angelesben nevelte fel a lányát, itt meg is nézheti, hogy melyik házban. Ide jár vissza Markle, mikor éppen nem Kanadában forgat, vagy Harry herceggel járja a világot. Anya és lánya pedig szabadidejükben szeretnek együtt jógázni.

Az E! információi szerint az asszony egyébként nemrég találkozott először a herceggel. A lap úgy értesült, Markle idén augusztusban - a születésnapja alkalmából - vitte az anyját Londonba, ahol természetesen Harryvel is csináltak közös programot. Az viszont nem valószínű, hogy asszony a királyi családdal is megismerkedett már.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jelen állás szerint ez a hölgy lesz Harry herceg anyósa

Ismerje meg Meghan Markle édesanyját, Doria Radlant, mert szinte biztos, hogy még sokat fog hallani róla!

35 · Sep 27, 2017 02:36pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments