Amióta kiderült, hogy Scarlett Johansson és férje szakítottak-válnak, több férfivel is hírbe hozták a színésznőt. Egyikük az ügyvédje, Kevin Yorn, a másik Colin Jost, aki a Saturday Night Live című tévéműsor állandó fellépője és szerzője. Egy ideig nem látszott tisztán, hogy melyikük a szerencsésebb, de végül Jost tűnt annak: még beszélt is arról a sajtónak, milyen pöpec barátnője van. 

Na de.

A színésznő a hétvégén is találkozott Josttal, konkrétan a SNL adás utáni bulijában voltak együtt, majd közös autóval távoztak, Johansson pedig hazavitte a férfit.  Szóval még mindig van köztük valami - ugyanakkor a Jezebel most arra emlékeztet, hogy a színésznő korábban arról beszélt, neki nagyon nehéz monogámnak maradni. Ez főleg azért érdekes, mert az ügyvédjével kapcsolatban meg egy ideje azt írják a lapok, hogy nagyon 21. századi a kapcsolatuk; ezt fordíthatjuk kötöttségektől mentes szerelmi viszonynak is. 

Jó, jó, de hol itt az újdonság?

Hát ott, hogy Johansson most állítólag a  Chris Evans  által nyújtható örömökben is érdekelt, és a pletyka szerint azért nem volt ott az Emmy-díjátadón Colin Josttal, mert éppen színész kollégájával hetyegett egy atlantai szállodában. (Akkor épp mindketten ott forgattak.)

Ezek után igazodjon ki az ember azon, kivel van éppen Johansson. Aki egyébként állítólag nagyon jól érzi magát így.

Kinek drukkol ebben a történetben?

(JustJared, CDAN, Jezebel)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Scarlett Johansson kielégítő szerelmi életében egyre több a szereplő

A bevallottan nehezen monogám színésznő ügyvédjéhez és kollégájához most egy újabb kolléga csatlakozhatott.

9 · Oct 02, 2017 08:13am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments