Csak egyetérteni tudunk a Page Six-szel abban, hogy Scarlett Johansson szerelmi életét lassan csak az tudja átlátni, aki teljes munkaidőben foglalkozik a kérdéskörrel. Ilyen ember pedig nyilván nem sok van, ezért, hogy megspóroljunk önnek némi időt, összefoglaljuk a jelenlegi helyzetet. Adódott ugyanis némi változás az eddigiekhez képest, és emellett nem mehetünk el szó nélkül.  

Nos, ahogy arra biztos emlékszik, a színésznő május közepén a Saturday Night Weekend Update-skeccseiből ismert Colin Josttal kavarodott össze egy partyn: volt ott ölelkezés, csók (kétszer is!!!), úgyhogy feltételezhető volt, hogy volt férje, Roman Dauriac után Jost lesz a következő férjjelölt. 

Na de aztán hirtelen történt valami meglepő: csupán egy hónappal a csókolózós eset után egy másik férfival, bizonyos Kevin Yornnal látták kolbászolni. Mivel a férfi Johansson ügyvédje, így nem kellene egyből túlgondolni a dolgot, de az, hogy fogták egymás kezét séta közben, mégis felvet néhány kérdést. 

Mi van most? 

Gondolnánk, hogy Yorn lett a kiválasztott (majdnem összekevertem a két férfi nevét, és Yostot írtam - és ezzel már majdnem el is árultam, hogy mi a helyzet), de láthatóan a színésznő nem dönt könnyedén, ha a szerelmi életéről van szó. Ezt a People és a Page Six cikkeire alapozzuk, amelyek mindkét kapcsolatot részletesen elemezték. A legfontosabb friss tény, hogy Johansson múlt pénteken (június 30-án) újra találkozott Josttal, akivel megfelelően intim közelségben ücsörögtek egy étteremben New Yorkban. 

De mit szól ehhez Kevin Yorn? 

Semmit. Mármint, a közös ismerősök azt mondják, ők ketten már az elejétől kezdve afféle 21. századi kapcsolatban vannak egymással, és néha együtt vannak, néha nincsenek. Állítólag nagyon remekül kijönnek, de komoly kapcsolat ebből sosem lesz. 

Mindketten reálisan állnak a helyzethez, és Yorn nem féltékenykedik. Ő az a típus, aki azonnal félreállna, ha Scarlett egy komoly kapcsolatba akarna kezdeni valaki mással. Azt akarja, hogy boldog legyen, és találjon magának egy férfit, ha igazán erre vágyik

- közölte a jól értesült forrás, ami alapján Colin Jost még bőven reménykedhet. Vagy bárki más, aki szeretne összejönni a színésznővel - nem nehéz ugyanis rávenni őt a szerelemre

Forrás: Page Six, People

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Scarlett Johansson szerelmi élete újabb fordulóponthoz érkezett

Izgul már, hogy a sok pasi közül ki lett a befutó? Hát, nem olyan egyszerű kérdés ez, kéremszépen.

3 · Jul 05, 2017 11:55am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments