A Pumpedék valahol tényleg egy útmutatóul világító csillag a realityk szürke egén. Van is róla egy csomó cikkünk. Például ez, amiben arról van szó, hogy tévétörténelmet írt a műsor. Vagy ez, amiben kielemeztük a második évad első részét. De ezeknél jóval mélyebben is belevetettük magunkat a Pumpedizmus világába, amikor a Velvet olvasóinak megjegyzéseit, kritikáit, észrevételeit ütköztettük a realityben elhangzottakkal.

Most viszont megtörtént az, amiben legfeljebb csak titkon lehetett reménykedni:

Puzsér Róbert és Pumped Gabo face to face beszélték ki az élet nagy dolgait.

A csúcstalálkozó rögtön azzal indul, hogy közösen megfejtik a Pumpedék lényegét. Gabo azzal érvel, hogy ő felvállalja magát, a pumpedséget, hogy ő ilyen. Erre jön Puzsér, hogy

ezen nincs mit felvállani, ha meleg lennél, vagy transznemű vagy bármi, akkor igen.

Pumpedet nem kell félteni, mert tudja ő, hogy a proliság az, amit ő felvállal, hogy ha nincs 3 perce elkészülni, akkor nem áll be a zuhany alá, csak megmossa a pöcsét meg a hónalját és kész is.

Puzsér lassan kezd a higgadt, megfontolt kritikusból őrjöngő megmondóemberré vedleni, amikor a kérdőre vonja Gabót, hogy miért kell a csőcselék ízlését ezzel a trashrealityvel kiszolgálni és miért nem lehet mondjuk valami rendes értéket képviselni a műsoron keresztül.

Kicsivel később kiderül, hogy Pumped tökéletesen tud azonosulni a viccből ismert Sanyi bácsival. De mindegy is, mert végül nem jutnak konszezusra. Gabo hiába hajtogatja, hogy ő aztán felvállalja a nyolc általánost végzett, csórógyerek énjét, aki össze-vissza csalja a barátnőjét, aztán sír, mert Puzsér tudja, hogy ez egy show - ezt halkan Gabo is elismeri - és nem tudja elfogadni, hogy írni és olvasni tudó emberek hogy tehetik le a fegyverüket ez előtt a szuperbulvár, ez előtt a totál teljesítménytelenség előtt.

A beszélgetés audiovizuális formában alább élvezhető.

Pumped vs. Puzsér

Este 10-től új résszel érkeznek Pumpedék! Előtte nézzétek meg Pumped Gabo official és Puzsér Róbert "összecsapásást" :)

Posted by RTL Spike on Monday, 2 October 2017
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pumped Gabo megvitatja az élet nagy dolgait Puzsér Róberttel

Igaz csúcstalálkozónak minősíthető leülésnek lehet szem- és fültanúja!

113 · Oct 04, 2017 03:23pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments