A mai Story magazinban Hujber Ferencről lehet olvasni többek között. A legfrissebb szám facebookos ajánlója annyit árul el a nemrég Kanadába távozott színészről, hogy

A vád szerint az elmúlt években többször is bezárta, bántalmazta, megalázta feleségét Hujber Ferenc, aki most vádlottként felelne tetteiért a bíróságon, ha nem költözött volna csendben a kanadai Vancouverbe. Cynthia közben beadta a válópert, így 13 év után vége lesz a se veled, se nélküled házasságnak.

Hujberékről régóta lehet tudni, hogy nyitott házasságban élnek, részben pont ez volt az oka annak, hogy egyszer már, négy évvel ezelőtt a válás közelébe kerültek.

(Muszáj kettő szőrszálat felhasogatnunk, ha már a mai napon folyton jogi szakkifejezések jönnek szembe a hírekben. Bár a köznyelv így használja, egy válópert nem lehet beadni, csak egy válókeresetet, és Németh Kristófnak is üzenjük, hogy egy szerződés jogilag nem lehet élő, csak érvényes és/vagy hatályos. De tisztában vagyunk vele, hogy a két hír szempontjából teljesen lényegtelen, úgyhogy elnézést kérünk.)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hujber Ferenctől válik bántalmazott felesége

Büntető- és válóper is indul a színész ellen, aki pont most ment ki Kanadába.

16 · Oct 19, 2017 08:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments