2014-ben történt a Fappeningnek nevezett botrány, ami arról szólt, hogy valaki hozzáfért több híres színésznő meztelen fotóihoz, amiket a telefonjaikon tároltak - egész pontosan a telefon által használt felhőben voltak elmentve - majd bárki számára elérhetővé tette őket az interneten. Mai napig történnek ehhez hasonló esetek. Legutóbb Kristen Stewarttól loptak el ilyen intim fotókat. De Ronda Rousey, Emma Watson, Amanda Seyfried, de a fintorgó tornászlányként ismert McKayla Maroney sem úszta meg a Fappeninget. Az eset egyik legnagyobb áldozata talán Jennifer Lawrence.

A színésznő korábban már nyilatkozott az ügyben. 2014-ben ilyeneket mondott a Vanity Fairnek adott interjújában.

1. Mit gondol a botrányról?

„Ez nem egy botrány, ez egy szexuális bűncselekmény. A szexualitásom megsértése. Undorító. Meg kell változtatni a törvényeket, és nekünk kell elérnünk ezt a változást.”

2. Miért nem nyilatkozott a képek megjelenésekor?

„Bármit leírtam, a legkisebb kis apróságot, attól vagy dühös lettem, vagy sírni kezdtem. Bocsánatkérő üzenetet is elkezdtem írni, de aztán rájöttem, hogy semmi sincs, ami miatt bocsánatot kellene kérnem.”

3. Miért készültek a képek?

„Egy szerető, egészséges, nagyszerű párkapcsolatban éltem négy évig. Távkapcsolat volt. Ilyenkor a fiúd vagy pornót néz, vagy téged.”

+1. Mi a legrosszabb az egészben?

„Amikor fel kellett hívnom az apámat, és elmondani neki, hogy mi történt.... Nem érdekel, hogy mennyi pénzt kaptam Az éhezők viadaláért. Biztosíthatlak, hogy nem éri meg a dolog, nem ér annyit a pénz, hogy aztán valakinek meg kelljen eresztenie egy ilyen telefonhívást”.

Most megint feljött a téma a The Hollywood Reporter podcastjában. 

"Amikor ez az egész kiszivárogtatás dolog megtörtént, akkor az olyan durván bántó volt, hogy még csak szavakba sem tudom önteni. Még most sem dolgoztam fel igazán a történteket. És nem is tudom,

úgy érzem, mintha az egész kibaszott világ egy gangbang partyba vágott volna.

Nem volt olyan ember, akihez ne juthatott volna el a meztelen fotóm

- mondta Lawrence, majd kitért arra, hogy a pereskedés ebben az esetben nem hozott volna neki megnyugvást.

(Just Jared)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jennifer Lawrence még mindig nem tudta feldolgozni, hogy kiszivárogtak a meztelen fotói a netre

A 2014-es fappening után továbbra is úgy érzi, mintha a világ egy gangbang partyba váltott volna át.

6 · Nov 21, 2017 09:34am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments