IMG 0461

Ábel Anita elmegy a TV2-től

2017.12.28. 14:19

A karácsony előtti héten részt vehettünk az Álomutazó című mesemusical sajtónyilvános próbáján. Az előadásról készült a legutóbbi heti trend is, amiből Ábel Anitát direkt hagytuk ki, hiszen vele egy külön interjút készítettünk, csakúgy, mint kollégái közül még Stohl Andrással és Hajdu Steve-vel is. Arról mesélt, hogyan zajlanak a musical próbái, valamint arról is, merre vezet majd tovább a karrierje most, hogy elmegy a TV2-től.

Hogyan talált meg téged ez a szerep?

A nyáron hívtak fel, hogy az előadás producere szeretné, hogy szerepeljek az Álomutazóban, de tudjam azt, hogy ez azzal jár, hogy a karácsonyt nagyrészt nem otthon fogom tölteni. Mi mindent meg szoktunk beszélni otthon, úgyhogy először ezt is elmondtam a családomnak. A lányom nagyon boldog volt, de őszintén szólva én is. A lányom jött már be velem próbára, fog is még bejönni, nézni is fogja az előadást, szóval jól tudjuk koordinálni, nem lesz ebből gond.”

Milyen a hangulat a próbákon?

Én még sosem dolgoztam együtt Juronics Tamással, de nagyon jó vele a munka. Annyira türelmes és annyira színészcentrikus, annyira árad belőle a nyugalom, hogy mindig jókedvűen jövünk ide be. De azt is el kell mondanom, hogy egyszerűen fantasztikus, hogy a Győzőnek van az étterme, és hogy onnan rendeljük a kaját, mert nagyon finom!

Ha lemegy az utolsó Álomutazó és véget ér 2017, mi lesz a következő lépés?

Az már publikus, hogy februárban elhagyom a TV2 kötelékét, de rengeteg dolog van még kialakulóban, az biztos, hogy lesz színház az életemben, ez nagyon fontos nekem. Régi álmok megvalósítására lesz idő: például egy pár évvel ezelőtt volt egy önálló estem a Budapest Jazz Clubban, annak szeretnék most egy új köntöst adni.

És tévés tervek...?

Vannak! De jelen pillanatban elsősorban az foglalkoztat, hogy a színházra legyen időm. Ráadásul február 4-ig még boldogan ülök be a Sztárban sztár meg egy kicsibe. Van tévé az életemben, nagyon szeretem az ottani kollégáimat, imádom a gyerekeket, nagyon jó a hangulat ott is mindig! De azért úgy gondolom, hogy 2018 a régi dédelgetett álmok megvalósulását hozza majd. Nagyon inspirál egyébként ez az egész álomutazós közeg is, hogy itt kitaláltak valami újat és most megvalósítjuk, ez borzasztó jó, az embert kicsit helyrerakja: igen, minden lehetséges, csak menni kell, csinálni kell!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ábel Anita elmegy a TV2-től

Ábel Anita 2018-as terveiről is mesélt nekünk, a TV2-n már nem sokáig lesz látható.

0 · Dec 28, 2017 02:19pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments