Január 2-án Paris Hilton még nem sejtette, hogy a barátjától, Chris Zylkától kapott eljegyzési gyűrűje több gondot fog okozni neki, mint amennyi örömöt szerez, bár ezt az első napok alapján a külső szemlélő sem láthatta előre.

Az örökösnő instájáról csak úgy özönlöttek a boldogságtól és a ki tudja, hány karáttól csillogó fotók, kifolyt a szeme mindenkinek, aki látta. Út közben persze az is kiderült, hogy a nem mindennapi ékszer olyan baromi sokba került, hogy egy átlagembernek 509 évig kellene rá spórolnia, ami nem nevezhető túl gyors leánykérési folyamatnak. Chris Zylkának viszont hálistennek nem kellett eddig várnia, hogy megkérhesse életeszerelme kezét (mert egy olcsóbb vacakkal nyilván nem alázta volna meg szegény párát), de azért a nagy esemény előtt hat hónappal már kénytelen volt megrendelni. 

Diamonds Are Forever... ✨✨💎✨✨

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés,

Amióta azonban a menyasszonyhoz került a gyűrű, nagy a stressz a családban - Hilton ugyanis attól tart, hogy el fogják lopni tőle. Joggal aggodalmaskodik, elvégre az elmúlt időszakban gyakori eset volt az ékszertolvajlás a celebek körében, elég csak hirtelen Kim Kardashianre vagy Kendall Jennerre gondolni, de még Paris Hilton nagynénjét, Kylie Richardsot is kirabolták nemrégiben. 

Ezért Hilton és újdonsült férjjelöltje úgy határoztak, hogy felvesznek maguk (és a gyűrű) mellé néhány testőrt, akik a nap 24 órájában vigyáznak rájuk és az ékszerre. Az úriemberek persze civil ruhában teszik mindezt, mondván, így nem olyan nyilvánvaló a dolog. Nem tudni, meddig lesz erre szükség, de ha nem dobják ki hirtelen, vagy adják zaciba, akkor feltételezhetően soha többé nem lesz magánéletük. Látja, micsoda áldozatokat követel egy ennyire drága ékszer, ne is vegyen ilyet, nem éri meg. 

Forrás: TMZ

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Paris Hilton 514 millió forintos eljegyzési gyűrűjének külön testőrsége van

Egy ennyire drága gyűrű kemény áldozatokat követel, bizakodunk, hogy ez nem megy majd a magánéletük rovására.

4 · Jan 05, 2018 02:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments