Felborult autójával Snjezana Pecija, és kellemetlen nyak-, arc- és balkéz-sérüléseket szenvedett. Az X-Faktorból is ismert, általunk jórészt Éden-Pumped Sneziként számon tartott lány balesetének körülményeiről a Blikk számolt be

A cikkből kiderül, hogy a 24 éves nő még mindig sokkos állapotban van, és hogy azért töltött fel magáról egy nyakmerevítős képet Instára, hogy az emberek okuljanak az esetből, és vigyázzanak magukra. Arról pedig már a barátnője, Pumped Gabo exeként is ismert Sebestyén Ági informálta a lapot, hogy a lánynak még csak fél éve van jogosítványa, ezért nem tudta, hogyan kell irányítani az autót, ha csúszós úton elveszítené fölötte az uralmát. 

”50-60 km/órával ment, és egy sávváltás közben megcsúszott. Szegény eléggé pórul járt, ugyanis nem nyílt ki a légzsák. Alaposan beütötte a fejét és a karját, sőt, a nyaka is megsérült - merevítőt kell hordania még két hétig. Megviselte az eset, de ijesztő is lehetett. Mesélte, hogy amikor kicsúszott és megpördült az autó, úgy érezte, minden lelassult körülötte.”

Állítólag a szemtanúk nem nagyon hitték, hogy egy darabban száll ki a kocsiból 

- mondta el Sebestyén Ági, majd hozzátette, hogy úgy tudja, Snezi emiatt sokszor sírva riad fel éjszakánként. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Éden Snezi autóbalesetet szenvedett

Nyakmerevítőt is kapott.

5 · Jan 18, 2018 03:05pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments