Hilaria Baldwin negyedik gyermekét várja férjével, Alec Baldwinnal és a várakozás idejét többek között szelfizgetéssel üti el. A színésznő híres arról, hogy rengeteget sportol, főleg jógázik és mint sokan, akik ilyen aktív és egészséges életet élnek, ő is folyamatosan arra törekszik, hogy inspiráló üzeneteket közvetítsen a követőinek.

Ám ha az ember tényleg azt szeretné, hogy a mondandója betaláljon, fontos, hogy felhívja rá a figyelmet. Mondjuk egy félmeztelen fotóval, ahogy azt Baldwinné tette.

A hamarosan négygyermekes anya egy alul meztelen fotóval üzente meg a követőinek, hogy a terhesség velejárója, hogy az ember teste megváltozik. Várandós követői megnyugtatása végett leírja, hogy a terhesség egy olyan dolog, ami során az ember meghízik és narancsbőrös lesz, és ez az élet rendje.

6 months with Baldwinito #4! I have to remind myself every day how working out and eating well while pregnant will mean that I will have a easier pregnancy, delivery, and recovery. I let myself slow down, but try to do an activity almost every day where I keep my circulation going, maintain flexibility, and tone muscles. I’m also completely at peace with the fact that I WILL gain weight, cellulite WILL happen, my body NEEDS fat and rest in order to grow a healthy baby. Through 4 pregnancies, I have found balance and calm—embracing natural changes in my body, yet taking care of myself in a way where these changes are temporary, and once the baby is out, I will find my non pregnant self again. Please talk to me and to each other about your experiences with this, questions, and advice—no negativity—this is a namaste place💛. #WeGotThis2018 (in full disclosure, there is no filter, but I did brighten up the image a bit, since the bathroom in this hotel doesn’t have strong light).

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által megosztott bejegyzés,

Kár, hogy ehhez mégis olyan fotót posztolt, amelyen ezek rajta egyáltalán nem látszódnak. Így kicsit olyan az érzésünk, mint mikor Paris Jackson írt arról, hogy mennyire szereti a hurkáit, csak ezeket lefelejtette a fényképről, amit ehhez az üzenethez csatolt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bugyit nem, csak melltartót vett fel ehhez a szelfihez a terhes Hilaria Baldwin

Az inspiráló üzenetet csak egy igazán erős fotóval lehet átadni.

5 · Jan 27, 2018 10:13am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments