A hírességekkel is gyakran előfordul, hogy valami nagy hülyeséget sikerül mondaniuk vagy csinálniuk, miközben pont, hogy jót akarnak. Ez történhetett meg Paris Jacksonnal is, aki a pozitív testkép mellett kampányol egyik friss fotójával. A képen az énekes lánya csak egy bugyit visel és azt írta mellé:

Szeretem a hurkáimat.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ön megtalálja Paris Jackson hurkáit ezen a topless fotón?

Így kell nagyon rosszul kampányolni a pozitív testkép mellett.

6 · Oct 18, 2017 11:38am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Ez pedig alapvetően egy nagyon szép és inspiráló üzenet, csak sajnos a fotóról nekünk úgy tűnik, hogy Jackson lefelejtette azokat a bizonyos hurkákat. Vagy ön megtalálja őket?

comfortable in my rolls. fuck wit me.

Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) által megosztott bejegyzés,

Persze nincs azzal semmi baj, ha ő úgy szereti magát ahogy van, sőt ez a testpozitív életviel legfontosabb eleme, ám a kép és a szöveg együtt már problémás. Hiszen azzal, hogy felhívja a figyelmet azokra a bizonyos nemlétező hurkákra a követőiben szorongást kelt. Akiken hozzá hasonlóan nincs egy deka felesleg sem, azok úgy érezhetik magukat tőle, mitha lenne, akiknek meg pedig ténylegesen vannak hurkáik, pont azt gondolhatják, hogy ha ilyen egy átlagos lány, akkor ők bálnák hozzá képest.

Úgyhogy azt tanácsoljuk, ha pédaképet keres ahhoz, hogy megszeresse a testét, akkor válassza inkább Ashley Graham plus-size modellt, akit a naracsbőre sem zavar, vagy ismerje meg azt a lányt, aki 70 ezer követőt (!) vesztett amiatt, hogy nem posztol több bikinis fotót, esteleg olvassa el ezt a levelet, amit egy fitneszedző a fenékgödrének írt!