Melania és Donald Trump házassága nem éppen az a fajta, amelyet idillinek szoktak nevezni, sokkal inkább mondhatnánk rá, hogy elkeserítő és lehangoló. Erről többször értekeztünk már, ebben a cikkben például sorba vettünk  minden fontos momentumot, amely az iménti kijelentésünket bizonyíthatja. 

Az utóbbi időben mégis erős hiányérzettel küzdöttünk, ugyanis egyetlen kósza hír sem jelent meg arról, hogy Donald Trump bunkózott volna egyet a feleségével, vagy hogy Melania undorral az arcán kihúzta volna magát a férje érintése alól, hogy aztán szomorúan baktathasson mögötte, afféle kivert kutya módjára. 

Na, ez pont eddig tartott, a first lady ugyanis megint bebizonyította, hogy nem éppen pozitívan viszonyul az urához. Eddig ugyan megpróbálta ezt viszonylag diszkréten intézni, most viszont valami történhetett, mert elég karakán testbeszéddel adta a közvélemény és Trump tudtára, hogy baromira nem érdekel, mit csinálsz, én megyek előre, ha akarsz, jössz, ha nem, tőlem ott is maradhatsz, ahol vagy

Az eset a hétvégén történt, amikor Melania és Trump a fiukkal, Barronnal együtt elutaztak Floridába, hogy némi időt töltsenek a Mar-a-Lago nevű üdülőben. Ahogy kiszálltak a repülőből, a házaspár közti feszültséget a jelenlévők (és talán a nézők szerint is) szinte vágni lehetett. Bár ebből lehet, hogy Trump nem sok mindent érzékelt, mert amíg ő azzal volt elfoglalva, hogy a sajtónak integessen háromnegyed órán keresztül, addig Melania rá sem nézett, és mint a mérgezett egér, úgy rohant el mellette, majd beszállt az őket váró limuzinba.

Az esetről nyilván videófelvétel készült (fent), amelyet Gerogre Bennett, a Palm Beach Post riportere töltött fel a Twitterre szinte azonnal. De nem ez volt az egyetlen fura momentum, amely említést érdemel, a napokban ugyanis Ohióban jártak, ahol ez a jelenet játszódott le:

Ez alapján úgy tűnik, Melania már egyre ravaszabb, és most már fel se húzza a blézerét, mert tudja, abban az esetben Trump nem fogja megtalálni a kezét, és akkor jól nem lesz mit megfognia. A próbálkozás azért látszik, mindenesetre Trump asszony inkább összevissza pörög, de nem hagyja magát. 

Ezek persze egyelőre csupán spekulációk, de azért a non-verbális kommunikáció sok mindent elárul az alkalmazójáról, így azért kisebb az esélye, hogy egy (vagy két) szerencsétlen bénázás szemtanúi voltunk, annak viszont sokkal nagyobb, hogy a Melaniából áradó undor manifesztációját láttuk megvalósulni. Most pedig ön jön!

Mit gondol a látottakról?

(Indy100)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Melania Trump megint bebizonyította, hogy rosszul van a férjétől

De már kezdi nem is titkolni, sőt, egyre ravaszabbul oldja meg, hogy ne kelljen hozzáérnie Trumphoz.

44 · Feb 06, 2018 02:25pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments