Katie Price egy brit glamourmodell, aki még a 2000-es években Peter Andre énekes felesége volt és Jordan néven is szerepelt. Aztán 2009-ben egy Alex Reid nevű ketrecharcos megnyerte a Celebrity Big Brother című realityvetélkedőt, és az újonnan szinglivé vált Price rögtön a karjaiba vetette magát. 2010-ben összeházasodtak, 2011-ben pedig elváltak. Annyi víz lefolyt már azóta a Dunán, hogy idő közben Katie Price is megnyert egy Celebrity Big Brothert, és már egyiküknek sem ez a legutóbbi válása – mégis továbbra is pocskondiázzák egymást.

Katie Price a Celebrity Big Brother-szereplésével is elég nagy visszhangot váltott ki, többek között mert a műsorban volt férje szexuális szokásait teregette ki. Ugyanezen műsor legutóbbi évadja kapcsán az egykori modell most januárban elment egy beszélgetős adásba, aminek a címe Celebrity Big Brother's Bit on the Side, és itt a szünetben, adáson kívül egyszercsak fogta és megmutatott egy videót a stúdióban helyet foglaló közönségnek: kb. 40 vadidegen embernek.

Ezen a videón volt férje, Alex Reid látható, amint női ruhában van és egy szexjátékkal játszik. A Daily Mail szerint erről az esetről az érintett csak most szerzett tudomást, és bár a közönség néma csöndben nézte végig a pornográf felvételt, maga a ketrecharcos kevésbé elnéző, és azt mondja, be fogja azért perelni volt feleségét. Katie Price állítólag több, Reidet ábrázoló, szexuális tartalmú videó birtokában van, és azzal fenyegetőzik, hogy nyilvánosságra hozza ezeket – sőt, az egyiket már nyilvánosságra is hozta, csak az internetre nem került fel a CBB közönségének adáson kívül megmutatott felvétel.

Katie Price magatartása már csak azért is felháborodást váltott fel, mert a modellnek van egy 15 éves fia, a fenti képen látható Harvey, aki autista, mozgásszervi problémákkal küzd és látássérült. A napokban Price éppen azok ellen szólalt fel, akik a fiát zaklatják és gúnyolják ki az interneten – miközben ő maga is hasonló magatartást tanúsít egyik volt férjével szemben.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Katie Price bosszúpornóval fenyegeti exférjét

Egy videót már meg is mutatott 40 vadidegennek, amin Alex Reid női ruhában egy szexjátékkal játszik.

7 · Feb 09, 2018 03:04pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments