Egy éve még semmi baja nem volt a szerelmesek ünnepével. Sőt! A következő képet osztotta meg magáról és szerelméről, férjéről, társáról, Andy Vajnáról.

Hülye kérdés feltenni, hogy mi történhetett, hisz talán mindenki, de tényleg M-I-N-D-E-N-K-I tudja, hogy mi történt a hétvégén. 

A 2018-as Story Gálára Andy Vajna egy rejtélyes nővel érkezett. Mi is megkérdeztük a filmügyi kormánybiztos, hogy ki is az a csinos hölgy, akivel az estére érkezett, mire elárulta, hogy 

Ági, az asszisztens.

Vajna Tímea eközben 10 ezer kilométerről online követte az eseményeket, majd féktelen kommentelésbe kezdett egy Instagram-posztja alatt. Így derült ki, hogy szerinte Ági személyében

Andy részéről már többről van szó, mint egy kísérőről és asszisztensről.

Vajnáné ezt követően röviden, tömören és vélhetőleg brutálisan őszintén válaszolt egy kommentben feltett kérdésre, hogy akkor ezek után fog-e gyereket szülni férjének.

„Hát nem."

- érkezett a válasz, amit viszonylag rövid idő elteltével törölt is. A plusz érdekesség a dologban, hogy Vajna Tímeát 8 hónapja még nem zavarta, sőt, örült is neki, hogy férjét más nővel látták.

Ezzel a témával kapcsolatban közel 24 óráig nem volt újabb fejlemény. Csak mi szedtük össze, hogy amúgy többször volt olyan alkalom, amikor Vajna Tímeaát más férfiakkal lehetett látni, ennek ellenére Andy Vajna egyszer sem kezdett el nyilvánosan üzengetni a Twitteren. Illetve kiderült az is, hogy Vajna Tímea sem biztos, hogy tudja, hogy lesz-e idén vagy egyáltalán bármikor újabb - merthogy 2017-ben is elmaradt -  Miss Universe Hungary, aminek a szervezését már átadta. 

És most egy újabb Instastory-poszttal törte meg a csendet.

Ahogy azt cikkünk elején is jeleztük, tavaly még semmi baja nem volt a Valentin-nappal.

LEHET, HOGY ILYEN MÉLY NYOMOTT HAGYOTT VOLNA BENNE EZ A STORY GÁLA-INCIDENS? LEHET, HOGY VÁLSÁGBAN LENNE A KAPCSOLATUK ANDY VAJNÁVAL? VAGY CSAK A BETEGSÉG, A LÁZ MONDATJA EZT VELE, HOGY ELEGE VAN A SZERELMESEK ÜNNEPÉBŐL? VAGY AZÉRT VAN ELEGE, MERT NINCS MELLETTE A FÉRJE, ÉS ÍGY SEMMIT SEM ÉR AZ EGÉSZ BÁLINT-NAP?

Ön mit gondol?

Facebook Post Comment Embed placeholder.