IMG 4982

Luxuséletet hagyott ott Berki Krisztián miatt az új barátnője

2018.02.24. 09:35

Egyre mélyebbre ássa magát a Bors Berki Krisztián magánéletében, így ismét új, rendkívül izgalmas információk derültek ki az új barátnőjéről, Katona Renátáról. Ha igaz, amit a lap a fiatal nőről ír, akkor a Mazsi becenévre hallgató hölgy simán szerepelhetett volna a Feleségek luxuskivitelben sorozatban. A nőt ugyanis a pletykák szerint Berki a gazdag férjétől csábította el.

Mazsi 2016 szeptemberében, egy hatmillió forintba kerülő esküvőn, a Bazilikában ment hozzá T. Attilához, aki - a lap megfogalmazása szerint  - hat éven keresztül tejben-vajban fürösztötte. Azaz luxusutazásokra vitte emellett pedig menő autót és drága lakást vett neki és teljesítette minden kívánságát. Ám jött Berki és levette a lábáról az egyébként cukrászként dolgozó nőt.

Arról, hogy Berki mennyire füröszti luxusban az új barátnőjét, nincs információ, de az biztos, hogy az érzelmek lángolóak, a férfi ugyanis kijelentette, hogy életében most először szerelmes. Ezt pedig exe és egyben gyermekének anyja, Hódi Pamela, nem is hagyta szó nélkül:

Persze, mint tudjuk, Berki Krisztián eddig még „sohasem” volt szerelmes... Ha a gyermeke édesanyja iránt nem érzett soha szerelmet, akkor mire számíthat a többi nő? Szerintem, a boldog szerelmi kapcsolatát nem az én provokálásommal kéne a porondon tartania. De ha esetleg ez a célja, tudnék olyat mondani, amivel erősíthetem az új kapcsolatát

- nyilatkozta a lapnak.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Luxuséletet hagyott ott Berki Krisztián miatt az új barátnője

Persze azért az egykori fardi-vezér/médiaszemélyiség mellett sem valószínű, hogy bármiben hiányt szenvedne.

62 · Feb 24, 2018 09:35am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments