Hódi Pamela: Hosszú évek után végre szívből tudtam sírni valaki után

2018.03.02. 10:54

Egész sok mindent meg lehetett tudni Hódi Pamela és Berki Krisztián jelenlegi élethelyzetéről egy kétrészes interjúból, amelyet az egykori páros nőtagjával készített a TWN. Legutóbb már beszámoltunk arról, hogy Hódi bírósághoz fordult Berki miatt, most azonban arra koncentráltunk, hogy összeszedjük a legfontosabb részleteket az említett cikkekből, ezeket olvashatja alább. 

  • Hódi Pamela nem akarja eltiltani Berkivel közös kislányát, Natasa Zselykét az apukájától, de rosszul tűri, ha az Instagramról kell megtudnia, hogy volt párja inkább vállat masszíroztat ahelyett, hogy a gyerekkel lenne.
  • Nem zavarja, hogy Berkinek új barátnője van (Katona Renáta Mazsi), sőt, fontos neki, hogy boldogok legyenek ők ketten.
  • A nővel Rubint Réka tornaóráin találkozott, egész jóban vannak, és általában a gyereket érintő kérdésekben is meg tudnak egyezni.
  • Berki Krisztiánnak csak az asszisztensén keresztül tud üzengetni, ez a maximum kommunikáció kettejük között.
  • Úgy látja, hogy volt párja profitszerzés céljából teszi ki a kirakatba jelenlegi párkapcsolatát, pont úgy, ahogy annak idején vele tette. „Elmondhatjuk azt, hogy Mazsi egyenlő a 23 éves Hódi Pamelával - jelenleg” - nyilatkozta erről.
  • Vannak olyan dolgok, amelyekkel kínos helyzetbe hozhatnák egymást a közvélemény előtt, de mivel tisztelik azt a hat évet, amit együtt töltöttek, ezért nem tesznek ilyet. 
MG 9966

Ami pedig még a fentieknél is nagyobb újdonságnak tekinthető, hogy kiderült, Hódi Pamela tavaly szeptemberben randizgatni kezdett, de csak egy férfi volt igazán kedvére való. A fiatalemberrel össze is jöttek decemberben, nagy volt a szerelem, aztán egy rejtélyes indokra hivatkozva a férfi véget vetett neki. Hódi Pamelát idézve:

sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy kellett volna. És őt nagyon-nagyon megsirattam. Hosszú évek után végre szívből tudtam sírni valaki után. [...] A szívem fájt nagyon. Azért, ami történt... [...] Az az igazság, hogy volt egy nyomós indoka annak, hogy köztünk ez az egész nem teljesedhetett ki ott és akkor. Jobbnak láttuk így mindketten, ha inkább most véget vetünk ennek, akármennyire is fáj. Nagyon megviselt ez engem, és tudom, láttam, hogy őt is. De el kellett ezt fogadnunk.