Köszöntjük ma reggeli lapszemlénkben, fogadja szeretettel! 

Szomorú okból hiúsult meg Delhusa Gjon botoxkezelése. A Blikk írta meg, hogy a zenész Hajdú Péter Esti Frizbi című műsorának felvételén járt, ahol elmesélte kálváriáját egy, a homlokán kialakult zsírmiriggyel kapcsolatban. Az egész úgy kezdődött, hogy elment egy botoxkezelésre, hogy a homlokán lévő ráncok eltűnjenek, de az orvos észrevette, hogy csúnya zsírmirigy éktelenkedik a homlokán, és a ráncok helyett inkább azt tüntette el. Delhusa Gjon azóta felépült, és jól van. 

Menjünk tovább! 

27-story-160213-IMG 9327

Hiába tűnt úgy, hogy a válás után minden nagyon rendben lesz Hódi Pamela és Berki Krisztián között, és hiába haknizták körbe a világot ezzel, úgy fest, mégis sok a feszültség a kapcsolatukban. Ráadásul ugyan próbálnak megegyezni kislányuk, Natasa Zselyke láthatásáról, ez valamiért mégsem jön össze soha. Annyira nem, hogy a Bors szerint Hódi már decemberben bírósághoz fordult a gyerek elhelyezésének ügyében, mivel, azt mondja, semmiben sem tud számítani volt párjára, így ez tűnt az egyetlen észszerű megoldásnak.

Persze nyilván az sem oldja a feszültséget, hogy Berki az utóbbi időben minden fórumon az új barátnőjét reklámozza, akibe állítólag annyira szerelmes, mint még soha senkibe. Valószínűleg ez kölcsönös, hiszen a nő luxuséletet hagyott ott Berki Krisztián kedvéért

Krisztián elképzelései szöges ellentétben állnak az enyémekkel, így bírósághoz fordultam, és remélem, mihamarabb hivatalos úton pontot teszünk ennek a végére

- tette hozzá Pamela. 

 Mit írnak még a lapok? 

  • Blikk: 13 éve árulják Gáspár Győző villáját, ami nem kell senkinek. Pedig még az árat is évente csökkentik (most 49 milliónál tart), hátha így már igényt tart rá valaki, de nem. Pedig van benne jakuzzi is. 
  • Story: Emilio éveken át nem fizetett gyerektartást előző házasságából született lánya, Emese után, úgyhogy a bíróság kényszerítette rá. A lap hivatalos okiratokra hivatkozva állítja, hogy végrehajtók szedték be a zenésztől a havi 25 ezer forintos összeget, több évre visszamenőleg. 
  • Nyári Dia már 5 hónapos terhes, és most a Storynak elárulta, hogy óvodás kora óta meg volt győződve arról, hogy az első gyereke lány lesz, de kiderült, hogy fiú. 
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hódi Pamela bírósághoz fordult Berki Krisztián miatt

A gyerekelhelyezés kérdését bírósági úton szeretné tisztázni. Lapszemlénkben még van botoxozni vágyott Delhusa Gjon és Nyári Dia gyerekének neme.

15 · Mar 01, 2018 09:25am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments