A celebek annyira jófejek, hogy nem csak arról posztolnak állandóan az Instájukra, hogy mennyire mutatósak még lefekvés előtt/felkelés után két és fél perccel is, hanem azt is előszeretettel megosztják a rajongóikkal, hogy a tökéletes külső mennyi kínt, szenvedést és munkát igényel a részükről. 

Mivel az Oscar-díjátadó az év egyik legjobban várt filmes eseménye (ha nem a legjobban várt), érthető, hogy a helyszínen megforduló hírességek igyekeznek a legjobb formájukat hozni, és ha kell, már hetekkel a rendezvény előtt elkezdenek minden elképzelhető módon felkészülni rá. Ehhez persze ki kell találni, meg kell varratni/meg kell venni/ki kell kölcsönözni, de legfőképp nettó tizenháromezerszer fel kell próbálni azt a ruhát, amelyet viselni fognak. Ez leginkább a nőkre jellemző (ahogy a nagyon lényeges bőr- és sminkkérdés is), a férfiak csak felvesznek egy öltönyt, és már útjukra is bocsáthatók. Hinnénk, de azért vannak, akik nagyobb energiát fektetnek a dologba, mint gondolnánk, mindjárt meg is mutatjuk.

Mindenekelőtt azonban hadd idézzük fel azt a cikkünket, amelyben nagyon, nagyon részletesen kifejtettük, mennyi minden történik egy olyan rendezvényen, amilyen az Oscar. Tehát, ha többet szeretne megtudni a témáról, erre kerüljön

Most, hogy kiművelte magát rendesen, tartson velünk speciális, Oscar-tematikus Instahíradónkban, amelyben verejtékes készülődésről, áradó szeretetről, jófejkedésről és büszke jelenlétről is láthat képeket. 

Kezdjük is a sort Ashton Kutcherrel és kedves nejével, Mila Kunis-szal, akik egy szeretetteljes, összebújós szelfivel jelezték a világnak, hogy mindjárt mennek az Oscarra szórakozni. A színész arcán tükröződő kétségbeesésre nincs magyarázatunk. 

Night out with the wife

Ashton Kutcher (@aplusk) által megosztott bejegyzés,

Nehogy egy pillanatra is megfeledkezzünk Magyarország legcelebebb celebnőjéről, Vajna Tímeáról, aki - az Instája alapján legalábbis - kizárólag az Oscaron futott össze férjével véletlenül. Azért gondoljuk így, mert tapasztalataink alapján, ami nincs fent Vajnáné instáján, az nem is történt meg vele. Idén nem fotózkodott Oscart nyert magyar rendezővel, de a ruháját minden szögből megörökítette, többek között ebből. 

🦋 #oscars #gown by @gucci #ready

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Ashley Judd tökéletes sminkben és ruhában gyakorolta otthon a vörösszőnyeges vonulást, és arra, hogy ideje elindulni, csak stílusosan annyit mondott,

Time's Up !

It’s is my great pleasure to introduce my #oscars gown, and most especially to be so joyfully be a part of @timesupnow !!!

Ashley Judd (@ashley_judd) által megosztott bejegyzés,

Heidi Klum a kulisszák mögé engedett betekintést azzal, hogy az elvárásoknak megfelelő arc elkészítésének folyamatát örökítette meg, és tette közszemlére. 

Lots of hair and make up @lindahaymakeup @wendyiles_hair @tombachik #oscars

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

Gal Gadot hasonlóan cselekedett, bár ő a majdnemkész állapotot és természetellenes mimikáját hangsúlyozta inkább. 

Mivel a feltöltés pillanatában még senki emberfia nem látta őt szemből (a jelenlévőket kivéve persze), ezért Jane Fonda egy darabig csak hátulról mutatkozott, hogy minél inkább felkeltse az érdeklődést a ruha eleje iránt. Stílusos belépő, na. 

OK off I go! Here's a sneak peak! 😉 #Oscars #Oscars2018

Jane Fonda (@janefonda) által megosztott bejegyzés,

Sofía Vergara a Vanity Fair afterpartyjáról posztolt egy képet, amelyen férjével, Joe Manganiellóval édeleg. Ezzel az erővel egyébként bárhol lehettek volna, akár a tévé előtt is otthon, bár akkor nem készült volna róluk ennyire tökéletes és spontán fotó, az kétségtelen. 

Luvv uu❤️❤️ @vanityfair #oscars2018

Sofia Vergara (@sofiavergara) által megosztott bejegyzés,

A ragyogó arcú P. Diddy soha nem leplezte le szépségének titkát, egészen mostanáig. Az Oscart megelőző napokban ugyanis kozmetikusnál járt, ahol a jöjjelt is az arcára ragasztották, hogy szebb legyen, mint valaha. Lett is, és köszönjük neki, hogy ezt maga is olyan fontos és közérdeklődésre számot tartó pillanatnak tekintette, hogy feltöltötte az Instájára. 

DONT LET THEM TAKE YOUR GLOW!!!! LETS SHINE TOGETHER!!!!! #oscars

Diddy (@diddy) által megosztott bejegyzés,