Kulcsár Edina hiába próbálta a PCOS-betegségére fogni, hogy kikerekedett a hasa, az embereket nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy terhes. Nem véletlenül, ugyanis pár nappal a magyarázkodás után maga az ex-szépségkirálynő vallotta be, hogy tényleg gyereket vár Csuti nevű párjától

A modell azóta rendszeresen igyekszik kielégíteni a rajongók terheshas iránti igényét az Instán, de mivel minden csoda három napig tart, őket már rég nem a gyerek érdekli, hanem hogy a szülők mikor házasodnak végre össze. Nem kötelező a konvenciók bűvöletében élni ahhoz, hogy ez a kérdés felmerüljön az emberben, és ők az utóbbi időben mindent meg is tettek ezért. Nemrégiben ugyanis egy fotózás kedvéért esküvői ruhát húztak magukra, a látvány pedig nyilván magával ragadta a nézőket, és ezrével rohamozták meg őket a kérdéseikkel. Ezekre a modell készséggel reagált, így:

Nem-nem! Még nem kérte meg a kezem Csuti, de szerintem ez most a baba miatt tolódik is.

Nos, nem tudni, hogy a rajongók unszolására, a gyerek miatt, vagy az olthatatlan szerelem hatására, mindenesetre Csuti úr 

tegnap délután eljegyezte Kulcsár Edinát. 

Ő pedig igent mondott. Mostantól örülhet mindenki, hogy a gyerek mégsem házasságon (vagy házassági terveken) kívül születik majd, amit pedig az instanéző arcába tolt gyűrű bizonyít a legjobban. Tekintse meg, és örvendezzen a párral együtt: 

💍❤️IGENT MONDTAM❤️💍 🤵🏻 @csut.i 🤵🏻 #happy #bride #fiance #isaidyes #lovehim

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

(Milyen szerencse, hogy nem épp muskátlit ültetett egyik sarokból a másikba, különben nem készülhetett volna el ez a tökéletes körmű kép.)  

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kulcsár Edinát eljegyezték

Egy hete még úgy volt, hogy a lánykérés a baba miatt tolódni fog, nos, csupán eddig tolódott.

5 · Mar 05, 2018 11:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments