A mai lapszemle készítésekor a legfontosabb-legérdekesebb hírnek egy tegnapelőtti értesülés folytatása tűnik. Hajdú Péter kedden jelentette be, hogy távozik az ATV-től, és a Blikk máris tudja, hogy mi lesz az általa vezetett műsorok helyén: Jakupcsek Gabriella. A dolog annyiban kézenfekvő, hogy Jakupcsekről nemrég derült ki, hogy átmegy az ATV-hez, így elég logikusnak tűnik, hogy az ő műsorával pótolják a távozó Hajdút. Azért most vasárnap még hiába kapcsolunk az ATV-re, a váltás csak az őszi tévés szezon kezdetétől esedékes.

Azoknak, akik mindenáron szeretnének még híreket a hazai hírességekkel kapcsolatosan, a következőket tudjuk még mesélni:

  • Hien, a Megasztárban feltűnt énekesnő édesapjáról évek óta lehet tudni, hogy emberkereskedelem miatt körözik, és hogy külföldön bujkál. A Blikk most megírta, hogy hétfőn Nguyen Tuan Ahnt 5 év börtönre ítélték, míg Hien édesanyja és féltestvére is kapott egy-egy kisebb büntetést, mert vietnami állampolgároknak segítettek pénzért Magyarországra jönni. Hien családtagjai nem érzik magukat bűnösnek, azt mondják, nem tudták, hogy ezek a személyek hamisított okiratokkal érkeztek hazánkba.
  • Berki Krisztiánnal a Youtube-ra került fel egy jó hosszú interjú, Szántó Péter készítette, Villámkérdések a sorozata címe. Ebben Berki Krisztián azt vallja be, hogy bár kiskorában jógyereknek számított, később rengeteget hazudott, hogy elérje a céljait az életben. Plusz hozzáteszi, hogy folyamatosan flörtöl mindenkivel, és hogy ő csak akkor hajlandó promózni valamit, ha azért készpénzt is kap, önmagában pl. egy wellness-hétvége nem elég.
  • Szégyenszemre számunkra nagy újdonsága a ma reggelnek, hogy létezik egy olyan, hogy Apa magazin. Ebben szerepelt Szabó Győző hét éves kisfiával, egy videót is közzétettek a fotózásról. A színész azt mondja, hogy a fiát nagyon nehéz fegyelmezni, de próbál türelmes maradni. És a gyereknek csak hétvégén szabad tévét nézni.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jakupcsek Gabriella váltja Hajdú Pétert az ATV-nél

A lapszemlében még: elítélték Hien szüleit, Berki Krisztián azt mondja, régen folyton hazudott, Szabó Győző pedig nehezen tudja fegyelmezni a kisfiát.

26 · Apr 12, 2018 07:50am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments