A BRFK elfogadta Berki Krisztián feljelentését, amit Baukó Éva ellen tett, amiért úgy érzi: az exVV-s beleavatkozott a magánéletébe, és ezzel gyakorlatilag a szeretteit is TÁMADÁS érte. 

Berki ügyvédje azt nyilatkozta a Blikknek, hogy ügyfele nem kíván pert indítani, így pedig kártérítési igénye sem lehet.

Elfogadom, ha engem szidnak, mert szólásszabadság van, de azt mindenki vésse a fejébe: velem senki sem ba***kodhat, ha a családomat, a barátnőmet, a volt barátnőmet vagy a gyerekemet a szájára veszi

- fejtette ki álláspontját a lapnak. 

Baukó nemrég azzal szekírozta Berkit, hogy még mindig fenn van Tinderen, ezzel pedig, az ügyvéd szerint, magyarázkodásra kényszeríthette otthon és a munkahelyén. 

Ha a nyomozóhatóság megalapozottnak találja a feljelentést, akkor nyomozás indul, később pedig ügyészi szakaszba kerülhet a dolog.

- nyilatkozta Berki Krisztián ügyvédje. Amennyiben nyomozást indítanak, vádat emelnek ellene, és el is ítélik Baukó Évát, a legrosszabb szcenárió szerint egy év börtönbüntetésre számíthat, lévén, a zaklatás egy év szabadságvesztéssel büntetendő. Baukó ügyvédje ugyanakkor nem tart ettől, sőt, szerinte vádat sem fognak emelni ügyfele ellen.

Nem kívánunk szócsatákban részt venni, normál polgári peres eljárást indítunk vele szemben, mivel valótlan dolgokat állított az ügyfelemről, aki elégtételt akar. Szeretné, ha Berki a nagy nyilvánosság előtt elismerné, nem mondott igazat, és bocsánatot kérne

- mondta Hyross Virág, Baukó Éva ügyvédje. Az előzményekről itt tájékozódhat

Mi történt még?

  • Kiderült, hogy Dér Heninek három diplomája van: operaénekesnői, közgazdasági és politológiai, de egyikre sem volt szüksége soha.
  • Ha összeadjuk az elmúlt két év műtéteit, annyira jön ki, mintha két teljes napig műtöttek volna egyfolytában” - mondta Tóth Vera a Borsnak, és hozzátette, hogy aki ekkora súlyt ad le, annak folyamatosan korrekciós műtétekre kell járnia. Rá is ez vár, jelenleg úgy fest, háromhavonta fogják operálni. 
  • A Hot! magazinnak nyilatkozta Pintér Tibor, hogy ő a 21. századi Szulejmán, mivel mindkét volt feleségével jó viszont ápol.