A Bors tudni véli, kivel jött össze Hódi Pamela három hónappal ezelőtt, még akkoriban, amikor saját ruhamárkáról csak álmodott. Mielőtt részt vennénk a spekulációban mi is, foglaljuk össze gyorsan, mit tudunk eddig a fiatalemberről: 

  • nagyon híres,
  • sportoló,
  • támogató jellem, 
  • kijön Hódi kislányával, Natival,
  • sármos és fiatal.

Amennyiben ezek sem vitték közelebb a megoldáshoz, akkor eláruljuk, hogy a fentiek állítólag a 28 éves 

Tóth Bencére igazak, aki jelenleg a Mezőkövesd NB1-es focistája.

Hódi Pamela nem cáfolta a hírt, de nem is erősítette meg, mondván, meg szeretné óvni új párját a nyilvánosságtól, és neki sincs szüksége arra, hogy állandóan a boldogságát demonstrálja ország-világ előtt. De azért még egyszer elmondta, mennyire boldog, milyen támogató az ő kedvese, aki mindig és mindenben mellette áll (hangsúlyozzuk, HÁROM hónapja vannak együtt!), legyen az Tóth Bence vagy éppen valaki más. 

Tóthról egyébként egy érdekes adalékot is megosztott a lap, hogyaszondja 2008-ban került a Ferencvároshoz, ahol Hódi exe, Berki Krisztián volt a főnöke (mint a klub vezérigazgatója). A Fradit 2012-ben hagyta ott, azóta csak kisebb csapatoknál játszik. 

Régóta ismerjük egymást, legalább két éve. Korábban soha nem gondoltuk, hogy több lehet belőle. Neki is volt párkapcsolata, én is a gyermekem apjával éltem, fel se merült, hogy több lehetne ebből. Az utóbbi hónapokban többször kerültünk közös baráti társaságba, ahol nagyon sokat beszélgettünk egymással, és akkor jöttünk rá, hogy több ez, mint barátság

 - nyilatkozta a lapnak Hódi. 

 Most viszont fel kell tennünk a kérdést: 

Tóth Bence tényleg híres?