Mostanában nem telik el úgy nap, hogy ne halljunk Hódi Pamela jelenlegi és egykori szerelmi életéről, vagy arról, hogy épp kit perel be az exe, Berki Krisztián és miért, esetleg, hogy éppen vettek-e levegőt és mennyit. Most is jött egy rakat új hír róluk, össze is foglaljuk a legfontosabb információkat. 

Berki Krisztián rémes hangnemben gyaláz olyan hírességeket új, Ambrus Attilával közös, Rosszfiúk Ázsiában című könyvében, akikkel annak idején az Ázsia Expressz című műsorban szerepelt. A Bors olyan részleteket idéz a könyvből, amelyek már simán kimerítik a becsületsértés fogalmát. R. Kárpáti Péterről és lányáról például így nyilatkozik benne Berki Krisztián: 

R. Kárpáti Péter és kislánya, Rebeka. Egy bukott sorozatszínész, aki színházban is alig játszik, elhozta a lányát, aki nagyon szép kapcsolatokban szeretne sze­repelni, de közben a Jóban Rosszban huszonhatodik színész­nője és a Forma–1-es hosztesz­csapat tagja. Na, most el lehet képzelni, hogy mi történik ezekkel a lányokkal egy Forma–1-es afterpartyn

Muri Enikőről és Fésűs Nellyről pedig ez a véleménye: 

Aztán ott volt a Fésűs Nelly– Muri Enikő páros. Személyükben érkezett egy olyan színésznő, akit sosem láttunk színpadon, mindig a vándorcirkusz színészei között tűnt fel. Se nem jó énekes, se nem jó színész. Van egy csávója, aki három per hármas ügynök volt, név nélkül, Vajtó Lajos. Az élet is fáj neki. Muri Enikő az a mogyoróagyú énekesnő Magyarországon, aki az Operettszínház hivatásos énekese volt, és olyan hülye, hogy egy tévéműsor kedvéért kirúgatta magát a színházából, miután egy teljes operettgárdát hagy cserben.

De állítólag nem ússza meg az öncélú sértegetést Kulcsár Edina, Cseke Katinka és Megyeri Csilla sem. A lap megkeresett egy jogászt, aki azt mondta, Berki nagy kockázatot vállal azzal, hogy így nyilatkozik ismert emberekről (vagy bárkiről), mert gond nélkül beperelhetik érte. 

Menjünk tovább a Berki-Hódi-ösvényen!

Hódi Pamela, ha épp nem az új, csodálatosan nagyszerű híresség szerelméről (nem) beszél, akkor Berki Krisztiánról, hiába lenne neki érdekesebb témája is (a saját ruhamárkájára gondolunk). 

Berki exe most azt írta ki az Instagramra, hogy a felröppent pletykákkal ellentétben nem Ambrus Attila miatt szakítottak, hanem azért, mert 

szeretőt tartott, míg én az esküvőt szerveztem, akivel az Ázsia alatt jött össze és utána is folytatta.

A Blikknek ki is fejtette ezt, a következőképp: 

Ő arra kért, hogy maradjak, ne menjek el, nem akar elveszíteni. Virágcsokrokat küldött nekem és Natikának is, így próbált meg visszaszerezni. Nálam viszont betelt a pohár, végleg megszűnt a bizalmam felé.

A Borsnak egyébként a nő nevét is elárulta: ESZTER.

Hát, ma éppen ez van Berki Krisztiánnal és Hódi Pamelával. Ha változás állna be az életükben, ígérjük, jelentkezni fogunk.