Ezen a héten csütörtökön megnyílt a Moszkvai Filmfesztivál, ahol vörös szőnyegen mutathatta meg magát a helyi elit. Akinek él egy kép a fejében a gazdag oroszok ízléséről, annak úgy gondoltuk, érdekes lehet megnézni, hogy milyen a gyakorlatban egy ilyen esemény. A megnyitó hat leglátványosabb öltözékét szedtük össze, hogy ebben a heti trendben megmutathassuk önnek, illetve hogy szavazásra is bocsáthassuk a témát, ahogy szoktuk minden vasárnap: önnek ki tetszik a legjobban a hat közül?

Anasztazia Resetova

Bár filmfesztiválról van szó, nem csak színésznők vettek részt ezen az eseményen, Anasztazia Resetova például modell. Az Instagramját két dolog miatt érdemes megnézni: egyrészt, mert ott egészben látszik ez a ruha, ami annyira nagy volt, hogy a profi fotósnak nem sikerült az egészet belekomponálni egyetlen képbe se, másrészt pedig mert Resetova valószínűleg az orosz Emily Ratajkowskiként próbálja magát pozícionálni. Erre az alkalomra is egy olyan ruhát vett fel, amire hatalmas válldíszeket kellett tenni ahhoz, hogy valami más feltűnő is legyen benne a gigadekoltázson kívül.

Bella Potyemkina

Bella Potyemkinának már a nevét is imádjuk, egy divattervezőnőről van szó, akivel kapcsolatban az ember elmereng, hogy a női divattervezők általában nem szoktak a bombanő-versenyben indulni. Miuccia Prada, Donna Karan, Vivienne Westwood, Stella McCartney, Donatella Versace  – hát egyikük se hasonlít különösebben azokra a nőkre, akik a ruháikat szokták mutogatni. Ehhez képest Potyemkina maga is olyan nagyasszonyos-dívás szupersztárnak tűnik, mint amilyenek feltehetőleg a kliensei is, ezen az alkalmon egy indigószínű szettet viselt.

Yulia Beretta

Az ember nem feltétlenül várja el egy dögös/isteni sztárnőtől, hogy különösebben szimpatikus legyen, de Yulia Beretta énekesnő szerintünk kifejezetten az. Persze ennél semmi sem szubjektívebb, hogy kinek ki szimpatikus, mindenesetre ő itt egy normális és csinos lánynak tűnik, ízléses, de nem hivalkodó öltözékben. Sőt, a ruházatát valószínűleg a semmikülönös kategóriába sorolná az ember, ha Beretta nem lenne benne ennyire csinos (és szimpatikus). A haja mintha meg se lenne csinálva, az egész olyan érzést kelt, mintha a szépség természetesen belülről áradna ebből a lányból. Persze aztán lehet, hogy ő az életben igazából egy többször műtött arcú-mellű, kiállhatatlan természetű hárpia, de most nem azzal foglalkozunk, hogy ki milyen a valós életben, hanem azzal, hogy milyen képet mutat magáról ezen a vörösszőnyeges eseményen.

Valeria Kozhevnyikova

Valeria Kozhevnyikova egy színésznő, és erre az alkalomra hercegnőnek öltözött. A frizura és a buggyos ruhaujjak még jól passzolnak ebbe a képbe, a kicsit túlhangsúlyozott mellek már kevésbé, de nyilván itt nem is ez a lényeg, hanem a Princess felirat az övön. Valószínűleg nem ismerem eléggé az orosz kultúrát ahhoz, hogy el tudjam dönteni, hogy ezt most egy orosz nő viccnek szánja, vagy náluk ez menő, vagy ez egy márkanév vagy valami utalás valamire, amit nálunk itthon kevésbé ismert. Mindenesetre Kozhevnyikova egy már-már jelmezszerű hercegnőruhára nagy betűkkel rá is írta, hogy hercegnő, és ha ezt tényleg humornak szánta, akkor végülis nem rossz poén.

Yang Ge

Yang Ge Instagramját is csak ajánlani tudjuk, legalábbis azoknak, akik szeretik a kicsit egzaltáltművésznős művésznőket. Már a fenti képből is egyértelmű, hogy ez a kínai származású színésznő az átlagtól drasztikusan eltérő ízléssel rendelkezik, erre az eseményre úgy csinálta meg a babahaját, ahogy eredetileg fekete, illetve latina nők szokták. Mert miért ne tette volna ehhez a dekoltázs nélkül dekoltált szkafanderruhában, amit mintha még a nyolcvanas években készítettek volna szaloncukor-csomagolópapírból. Fura, izgalmas, mi szeretjük az ilyeneket! Ön?

Valeria Lanszkaja

Ön szerint ki a legjobb?

És végül a legfurcsább öltözék után jöjjön egy klasszikus estélyi, ami pontosan olyan, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Valeria Lanszkaja viselte ezt a ruhát, aki egy színész-énekesnő, és aki úgy nézett ki, mintha a huszadik század derekán járnánk és pont kezdődne az Oscar-gála.

A vörös szőnyeghez pont jól megy egy ilyen vörös ruha, hozzá vörös ajkak és kiegészítők, nála is az az egyetlen meglepő, hogy a haja eléggé szabadjára van engedve ahhoz képest, hogy milyen frizurákkal szoktuk látni az ilyen kaliberű ruhákat. A hat közül csak Anasztazia Resetova és Yang Ge volt az, aki szemlátomást hangsúlyt fektetett hajra, a többiek kevésbé forszírozták a frizurát. Önnek ki lett a kedvence? Klikkeljen egyet a szavazódobozba, kíváncsiak vagyunk a véleményére!