A múlt vasárnapi heti trendben hazai celebeket nézegettünk, most nézzünk megint körül a világban! A héten mutattunk már egy eseményt, ahol hemzsegtek a szexire kirittyentett nők, szóval ezt a divatgálát most figyelmen kívül hagyjuk, és nézzük, hogy ki merre hol és milyen szettben próbálta magára vonni a nagyközönség figyelmét. A hét felhozatalából szokásunkhoz híven megint a hat legerősebbet válogattuk össze, hogy ön ízlésének és vérmérsékletének megfelelően kiválaszthassa közülük a kedvencét!

Britney Spears

Amióta Britney Spearsnek új zenékkel nem sok babér terem a poppiacon, azóta Las Vegasban lép fel estéről estére. A héten azonban átruccant Beverly Hillsbe a GLAAD nevű szervezet díjkiosztójára, de úgy ment el, mintha egyenesen a színpadról érkezett volna a revüből. Csillogott és villogott, de ami a lényeg: úgy volt feldíszítve, hogy közben az ember első gondolata az, hogy szinte alig van rajta valami. Nem csodálkoznánk, ha ehhez a szetthez lenne valahol a jelmeztárban egy nagy fejdísz is, színes tollakkal.

Janelle Monáe

Janelle Monáe egy színész-énekesnő, akit többek között a Holdfény című legjobbfilmből is lehet ismerni, de van neki egy popkarrierje is, ami meglepően jó dalokat produkál mostanság. Ezt az új számát promózta most New Yorkban a héten, és egyszer már külön heti trendben állapítottuk meg, hogy Monáe milyen különleges és egyéni stílusban öltözködik. Hát ezt azóta is folytatja, most a masinisztalány szó jutott róla eszünkbe, pedig van rajta egy terebélyes szoknyában kiteljesedő ruha is.

Cardi B

Cardi B jelenleg az egyik legmenőbb popsztárnak számít, Bodak Yellow című száma tavaly az év egyik gigaslágerévé vált az USA-ban, és nemrég megjelent albuma máris aranylemez lett. A markáns ízlésű rappernőt említettük már egyszer-kétszer divatösszeállításokban, hát most a heti trendből sem maradhat ki, mert ezt az aranylemezt egy kék-fehér-fekete, hálóruhára vagy pizsamára emlékeztető köntösben ünnepelte, ami alól rendesen kilátszott egy színben csodásan harmonizáló melltartó.

Bella Hadid

Bella Hadid Tokióban volt a héten, és a modell (stylistja) egy olyan szettet rakott össze, ami gyakorlatilag csak egy mellköz. Maga a ruházat annyira semmilyen plusz fekete, hogy szinte észre se veszi az ember. Egyáltalán semmi izgalmas nem történik itt azon kívül, hogy megint meg lehet nézni valamennyit Bella Hadid melléből. Illetve ott van az az átlátszó rátét, hogy egy kicsit mégiscsak úgy tűnjön, mintha ez az öltözék a divatról szólna.

Naomi Smalls

Nicola Formichetti neve akkor vált szélesebb körben ismertté, amikor Lady Gaga stylistjaként sikerült párszor meghökkentenie a világot. Azóta saját márkáján (is) dolgozik, ez a Nicopanda, és ennek volt a héten egy eseménye New Yorkban a Macy's áruházban. Itt az egyik vendég a képen látható Naomi Smalls volt, akinek az alakjától és pózaitól azoknak is leesik az álla, akik már látták a RuPaul's Drag Race nyolcadik évadát, és ezért tisztában vannak vele, hogy Naomi Smalls miben a legtehetségesebb: a modellkedésben. Itt természetesen a Nicopanda tornadresszét viseli és azon kívül gyakorlatilag csak ékszereket, hajat és egy pár tűsarkút – a sminkkel együtt az összhatás lélegzetelállító.

Diane Kruger

Ki nézett ki a legjobban?

Hatodiknak pedig Diane Kruger színésznőt ajánljuk az ön figyelmébe, aki szintén egy divateseményen vett részt, szintén a divateseményt rendező márka kreációját viselve. Ezúttal a Dolce & Gabbanáról van szó, a rendezvény pedig a New York-i operaházban volt.

A 41 éves színésznő egy kanapéhuzatos beütésű anyagból készült felsőt választott (vagy kapott) erre az estére, ami fantasztikusan jól érvényesül ebben a szettben a semmikülönös fekete nadrággal kombinálva. Plusz egy kis vörös rúzs és retrósan behullámosított haj, és nekünk máris ez lett az egyik kedvencünk a hét felhozatalából. Önnek hogyan tetszik? Ha van véleménye, mondja el egy szavazattal!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Volt látványosabb a héten a revütáncosnőnek öltözött Britney Spearsnél?

Cardi B pizsamába, Janelle Monáe masinisztalánynak, Bella Hadid dekoltázsvillantó üzletasszonynak öltözött a héten. Jobbak, mint Britney? Mondja meg ön!

2 · Apr 15, 2018 12:06pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments