Üdvözöljük kedd reggeli lapszemlénkben, vágjunk is bele!

Erős Antónia közel kilenc évvel ezelőtt adott életet ikergyerekeinek, Szonjának és Matyinak, akiket első születésnapjuk előtt egyszer megmutatott a nyilvánosságnak, ám azóta nem készültek róluk ilyen fotók. A tévés az elmúlt években maximum olyan képeket osztott meg a gyerekekről, amelyeken nem látszik az arcuk, de most a Story magazinnak és ezzel az egész országnak mégis megmutatta őket. Mutatjuk mi is:

Erős Antónia egyébként nem ezt az egy fotót engedte a lapnak, hanem több oldalon keresztül láthatóak róluk képek és persze a tévés az életükről is mesélt.

De mit írnak még a bulvárújságok?

A Bors Tóth Andival beszélt az énekesnő szerepléséről A nagy duettben. Bár egy kicsit túlzás azt állítani, hogy a szerepléséről volt szó, ugyanis a lap inkább arról faggatta az egykori x-faktorost, hogy milyen a viszonya a melleivel és, hogyan érinti, hogy a műsor zsűrije dicséri a testrészét. Így kiderült, hogy az énekesnő örülne, ha egyszer végre felöltözve is énekelhetne a műsorban, de egyébként a mellmutogatás se zavarja nagyon, ő is szokott posztolni cickós képeket magáról, mert ahogy mondja: 

minden nőnek jólesnek a pozitív visszajelzések, másrészt pedig, mert ez is a munka része: Több lájk, több követő, több fellépés.

Eközben a Blikk Pumped Gabóval interjúzott, aki NAGY BEJELENTÉST TETT: lehet, hogy idén ki se megy a Balaton Soundra! Elmondása szerint azért, mert a fesztivál hangulata megváltozott. #régenmindenjobbvolt.

Természetesen Hajdú Péter nagyipornós sztoriját is tovább kellett görgetni. A Blikk volt ennyire készséges, hogy ezt megtette és szereztek egy megszóláslást az ATV-től az ügyben. Itt elolvashatja az egy mondatot, amivel a csatorna reagált a dologra.

A végére pedig még egy Bors információ: Stohl András váltja Till Attilát a Ninja Warriorban.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nyolc év után először mutatta meg ikreit Erős Antónia - hírek jegeskávé mellé

Emellett Tóth Andi gondolatait is elolvashatja a cickós képeiről és Pumped Gabo szomorú bejelentését is. Lapszemle!

7 · May 03, 2018 08:22am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments