Kim Kardashian férje alighanem ki akar törni a rapper skatulyából, amelyben évek óta leledzik, és mindent megtesz annak érdekében, hogy akik eddig nem rajongtak a zenéjéért, azok is pontosan tudják, ki is az a Kanye West. Ehhez elég volt összaspannolnia Donald Trumppal, leszívatnia a zsírt a testéről (mármit a sajátjáról), divatikonná válnia, és nem bevenni a gyógyszereit, amelyektől a műtét után függővé vált.

Az utóbbi egyébként arra is tökéletesen alkalmas volt, hogy nettó hülyeségeket beszéljen, legutóbb például a TMZ kiadvány egyik videójában, afro-amerikai létére arról filozofált, hogy rabszolgának elhurcolt ősei saját maguk felelősek azért, hogy rabszolgaságba kényszerítették őket 400 évre. A kirohanása nyilván kiverte a biztosítékot sokaknál, és miután megkapta, hogy talán nem kellene a történelemmel szembemennie, megpróbált finomítani a kijelentésén, ami nos, olyan lett, amilyen, és bárki értheti, ahogy csak akarja. Ravasz. 

A kanyewestség következő állomása azonban egy egész pozitív(nak gondolható) gesztus, amelyet április 28-án tett a saját twitterén: kihívás elé állította a rajongóit, azaz mindenkit arra kért, hogy egy számukra gyűlölt személynek (vagy annak, akivel már több éve nem beszéltek), küldjenek egy üzenetet, és minden jóra fordul majd. Nem kell túlgondolni, az üzenet a következő:

SZERETLEK.

A rapper hálistennek nagy hatással van az emberekre (ahogy ezt a mellékelt ábra mutatja), ugyanis baromi sokan részt vettek a kihívásban, és megtették, amit megkövetelt Kanye West. Sajnos azonban még ez sem tudott úgy elsülni, ahogy szerette volna, aminek a bizonyítékait felhasználók százai bizonyították is a Twitteren. Ezekből a néhol vicces, de leginkább egyáltalán nem eredményes beszélgetésekből szemezgetünk most, de a teljes listát (eredeti bejegyzésekkel együtt) emitt találja.

Egy Olly nevű felhasználó joggal köszönte meg Kanye West ötletét, az ő szeretlek-üzenete például kiválóan sült el: 

- Szeretlek.

- Baszódj meg. 

Egy másikuk már kifejtősebb választ kapott, de úgy hiszi, rosszul betűzhette a szót, mert ez lett a végeredménye: 

- Szeretlek. 

- Hónapok óta nem beszélsz velem. Ez most eléggé összezavar, nem is nagyon értem. Őszintén mondom: baszódj meg. Nem kívánom az emberek halálát, de te nem vagy emberi lény.  

Dolan Dark nevű felhasználó pedig így járt: 

- Szeretlek.

- Egyél szart, és halj meg. 

Ez pedig egészen csodálatos eredménnyel zárult: 

- Szeretlek.

- Baszódj meg. Miért csinálod ezt? Ezt már megbeszéltük. Oké, legyen. Valójában baromira nem kedvelem azokat az érzéseket, amiket irántad táplálok, és nagyon nem tetszik, amikor ilyen szarságokat küldözgetsz. Csak tönkreteszed vele a napomat. Szóval ha nem tudod kontrollálni magad, és belebaszol az érzéseimbe, akkor törölni fogom a számodat. 

De az ilyen egyszerű üzenetváltások is igazán meghatóak: 

- Szeretlek.

- Hát, inkább ne tedd. 

Persze volt olyan, aki továbbgondolta a kihívást, és Kim Kardashiannak írta meg, hogy szereti, más Donald Trumpnak könyörgött, hogy vonja vissza a blokkot, és hadd szeresse őt tiszta szívéből, egyesek pedig megírták a régen látott ismerősöknek, hogy Kanye West szereti őket. Viszont egy olyan eset is akadt, ahol a szeretlekre szeretlek volt a válasz. Megnyugtató. 

Szóval köszi az ötletet, Kanye West, mi is mindjárt kipróbáljuk. És ön? 

Ön kipróbálta ezt?