Jöjjön egy gyors Instahíradó, nézzük, milyen képeket osztottak meg magukról a magyar hírességek az utóbbi órákban! Kezdjük mondjuk Palvin Barbarával, aki holnap (azaz szerdán) megy majd Cannes-ba, de előbb még bekukkantott a Forma 1-re Spanyolországban, amiről az egyik posztban azt írta, hogy élete legjobb napja volt, egy másik posztban viszont megmutatta, hogy áll neki a bukósisak.

Getting ready...Focused

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

Mihalik Enikő viszont már megérkezett Cannes-ba, amint az az alábbi fotó helymeghatározásából látszik, de a modell egyelőre csak egy korábbi képet posztolt magáról.

Made it back to Cannes✨ #throwback

A post shared by Eniko Mihalik (@eniko) on

Az alábbi képhez annyit kommentál Tóth Vera, hogy smink nélkül és filter nélkül készült. Amiről az jut eszünkbe, hogy milyen menők voltak a filterek, amikor új volt az Instagram, és hogy mennyire nem használja már őket senki.

Nomakeup, nofilter ☺️ #csakegymosolyésmássemmi

A post shared by Tóth Vera (@tothveraofficial) on

Baukó Évát a címben emlegettük, hát következzen már végre ő, mert előtte-utána fotókkal mutatta meg, hogy mennyit fogyott az elmúlt három évben.

 Osvárt Andrea beleült egy bevásárlókocsiba.

Pumped Gabo pedig hátra gyúrt.

Back Monday 💪🏽

A post shared by @ pumped_gabo on

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Baukó Éva megmutatta, mennyit fogyott 3 év alatt

Palvin Barbara Forma 1-en, Tóth Vera sminktelenül szelfizett, Mihalik Enikő megérkezett Cannes-ba, Osvárt Andrea beleült egy bevásárlókocsiba, Pumped Gabo pedig hátra gyúrt. Instahíradó.

19 · May 15, 2018 08:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments